رزرو هتل لوکس گردی

برپایی جشنواره ها ظرفیتی برای افزایش گردشگران است

اشتراک گذاری

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ سید محمد کاظم خلدی نسب شامگاه چهارشنبه درمراسم آغاز بکار جشنواره سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری در گرگان اظهار داشت: با تبلیغات ظرفیت های گردشگری ایران به دیگر کشورها معرفی و این باعث افزایش ورود گردشگران به کشورما شده است.
وی گفت: یکی از موضوع هایی که گردشگران تاکید دارند وجود تنوع غذایی در ایران است و چنین ظرفیتی باعث شده تا آنان کشورما را در ردیف نخست کشورهای گردشگری دنیا قلمداد کنند.
خلدی نسب همچنین حضور در جشنواره سفر ایرانی – فرهنگ گردشگری در گرگان را توفیق دانست و گفت: این جشنواره یکی از ظرفیت‎های بالقوه برای ایجاد جاذبه گرشگری و تنوع غذایی در استانهای شمالی است، این مناطق ظرفیت فراوانی برای جذب گردشگر خارجی و داخلی دارد.
به گزارش ایرنا برای نخستین بار جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در گلستان شامگاه چهارشنبه با حضور هنرمندان و شرکت کنندگانی از چهار استان کشور در گرگان آغاز به کار کرد.
در این جشنواره که به مدت سه روز در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان دایر است، هنرمندان استانهای گلستان، مازندران، گیلان و قزوین در قالب نمایشگاه و پخت انواع غذاهای سنتی و محلی ایرانی شرکت کرده اند.
این جشنواره در ۴ بخش پیش غذا، غذای اصلی، دسر و دم نوش ها و نوشیدنی های سنتی و بومی و محلی در حال برگزاری است.
استان گلستان واقع در شمال ایران یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که از اقوام مختلف با آداب و رسوم گوناگون هستند.

 برپایی جشنواره ها ظرفیتی برای افزایش گردشگران است

این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین 0 / 5. تعداد 0

با سپاس از امتیاز شما.

اگر نکته ای دارید اینجا برای ما بنویسید

 

دیدگاه ها :

*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حداکثر حجم فایل : 2 مگابایت. فرمت های مجاز : image, video. Drop files here