رزرو هتل ایران بوم گردی

آش شوربا هرمزگان

زمان مطالعه : < 1 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۱۳ شهریور ۱۳۹۸

آش شوربا که به آن آش سرماخوردگی هم می گویند و مناسب فصل زمستان است، از آش های سنتی استان هرمزگان است که البته در استان های دیگر هم به روش های دیگری طبخ می شود.انواع آش ساده نمکدار، به‌ویژه آش ساده که با برنج و سبزی می‌پزند، را شوربا می‌گویند. واژهٔ «با» در فارسی به معنی خورش و در ترکیب شوربا و کدوبا و ماست‌با و غیره آمده بمعنی چند نوع طعام را یک نوع ساختن. در فارسی به شوربا، خوردی نیز می‌گفته‌اند.
مواد لازم جهت تهیه آش شوربا:
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
برنج: نصف پیمانه
سبزی آش: ۳۵۰ گرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
نعنا خشک: یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

آش شوربا هرمزگان

طرز تهیه:
ابتدا یکی از پیازها را خلال کرده و با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید و کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنید. سپس برنج را نیز به آن اضافه کرده و با مقدار کافی آب بگذارید بپزد تا برنج کاملا لعاب بیندازد.
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه در آورید و همراه با سبزی به آش اضافه نمایید.
پس از آن که آش کاملا جا افتاد آماده است. آن را در ظرف کشیده با نعنا داغ آن را تزیین کنید. به عنوان چاشنی از آبلیمو یا ماست می توان استفاده کرد.
نوش جان!
منابع:سیتی پدیا-ویکیپدیا

           
ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جاباما