بلیط هواپیما

آش رشته ترش ملایر

زمان مطالعه : 3 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۲۲ آذر ۱۳۹۶

ملایری ها یک نوع آش میپزندکه اآش هایی که تابه حال خورده ا یدبسیارمتفاوت است و تفاوت آن به خاطر داشتن میوه های خشکی است که در تهیه آن استفاده می شود دراین آش علاوه برمیوه های خشک سرکه وشیره انگورهم میریزندکه این ترکیب بی نظیر است . در مهمانی های رسمی تان این آش را هم اضافه کنید به درد همه مهمانان می خورد. در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه آش رشته ترش خوشمزه و عالی در سیری در ایران مطالعه فرمایید و با پخت آن خانواده خود را شگفت زده کنید.
آش رشته ترش طعم بسیار خوبی دارد و از غذاهای گران به شما رفته و ما دراین مطلب بهترین آموزش تهیه این آش را قرار داده ایم.

مواد لازم برای ۸ نفر
۷۵۰ گرم نخود، لوبیا چیتی و عدس (معمولا مقدار عدس باید بیشتر از نخود و لوبیا باشد)
۱ کیلوگرم سبزی آش خرد شده
۳ عدد پیاز متوسط
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
۲۰۰ گرم آلبالو خشک، قیسی، برگه زردآلو و آلو
۷۵۰ گرم رشته مخصوص آش
۱ ق س پودر نعنا خشک
½پیمانه شیره انگور
۲ پیمانه سرکه انگور
۱ لیوان آب گوشت یا آب قلم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
۱. ابتدا لوبیا و نخود را از قبل در کاسه ای حاوی آب بریزید و بگذارید خیس بخورند. برای پخت عدس هم خیس کردن دو ساعت پیش از پخت کافی است؛ بنابراین عدس را همان روز خیس کنید. از پیازها را هم پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید.

۲. در قابلمه بزرگ مخصوص پخت آش مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس دوسوم پیازهای خرد شده را در آن تفت دهید تا کمی طلایی شوند. پس از آن آب قلم یا گوشت را همراه با دو لیوان آب معمولی و نخود و لوبیا اضافه کنید و بگذارید بپزند. مرحله بعدی، اضافه کردن عدس به همراه کمی نمک است. حالا در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا حبوبات کاملا پخته شوند.

۳. در این فاصله کاسه ای حاوی آب آماده کنید و آلبالو خشک، آلو و برگه قیسی و زردآلو را در آن بریزید و بگذارید خیس بخورند. سپس سبزی خرد شده را داخل قابلمه بریزید و کمی حرارت دهید تا سبزی نیم پز شود. بعد از آن خشکبار خیسانده شده را همراه با فلفل داخل قابلمه آش بریزید و اجازه دهید همراه با سبزی کاملا بپزد.

۴. بعد از اینکه از پخت سبزی و خشکبار مطمئن شدید، نوبت اضافه کردن رشته است. رشته ها را نصف کرده و پس از ریختن در آش بگذارید در آش چند جوش بخورد. سپس در ظرف دیگری شیره انگور را با سرکه مخلوط کرده و در مراحل نهایی پخت، این مخلوط را هم به آش بیفزایید و بعد از حدود ده دقیقه زیر حرارت را خاموش کنید و در کاسه مورد نظر بریزید و با نعنای سرخ‌شده و کمی پیاز داغ تزیین کنید.

فوت و فن
توجه کنید در ترکیب سبزی آش باید حتما برگ چغندر وجود داشته باشد.

آش رشته ترش ملایر آش رشته ترش ملایر

آش رشته ترش ملایر آش رشته ترش ملایر

آش رشته ترش ملایر آش رشته ترش ملایر

 

           
ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    یک عاشق بسیار خوشمزه و ترش که ما در سفری که بهار به ملایر داشتیم گرفتیم و خوردیم و خیلی خوشم اومد

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *