بلیط هواپیما تور خارجی

آش دانُک

تاریخ انتشار : ۷ فروردین, ۱۳۹۷

آش دانُک
گندم بلغور شده ، لوبیا ، نخود و سیرابی ریز شده را با آب کمی بیشتر روی شعله متوسط پخته می نماییم و از آخر پیاز داغ به آن اضافه می شود و این غذا لذیذ و ملایم کننده می باشد .

آش دانُک

PDFPrint

پربازدیدترین ها:
سوئیت تبریز تور
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    میتونید از سیرابی استفاده نکنید و کمی از گوشت چرخی استفاده کنید این آش برای سرماخوردگی خیلی خوبه فقط اگر برای سرماخوردگی میخواین استفاده کنید پیازداغ روش نریزید

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۲۳:۰۳:۲۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    این آش در همه جای ایران پخته می شود و با اسم های مختلفی شناخته می شود. مردم تبریز به این آش “دیشلیق” میگویند و بعضی جاهای دیگربه آن “دندان ترکون” میگویند.

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۷:۱۶:۲۴ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *