جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

آش دانُک

تاریخ بروزرسانی :
۷ فروردین ۱۳۹۷

آش دانُک
گندم بلغور شده ، لوبیا ، نخود و سیرابی ریز شده را با آب کمی بیشتر روی شعله متوسط پخته می نماییم و از آخر پیاز داغ به آن اضافه می شود و این غذا لذیذ و ملایم کننده می باشد .

آش دانُک آش دانُک

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    توی این آش گندم بلغور شده داره که یه طعم محشری رو به این آش میده مخصوصا سیرابی های ریز شدش با ادم حرف میزنه

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    میتونید از سیرابی استفاده نکنید و کمی از گوشت چرخی استفاده کنید این آش برای سرماخوردگی خیلی خوبه فقط اگر برای سرماخوردگی میخواین استفاده کنید پیازداغ روش نریزید

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    این آش در همه جای ایران پخته می شود و با اسم های مختلفی شناخته می شود. مردم تبریز به این آش “دیشلیق” میگویند و بعضی جاهای دیگربه آن “دندان ترکون” میگویند.

    ۷ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد