رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۳۰ خرداد ۱۳۹۵

آش جوگاو اردکان

لینک این مطلب کپی شد!

آش جوگاو از آش‌های ویژه شهرستان اردکان است.

مقداری خمیر ور نیامده که ترش نشده باشد، آماده می‌کنند. نخود، برنج و ماش را خیس می‌کنند تا یکی دو ساعت در آب می‌ماند. گوشت را خرد کرده، سرخ می‌کنند و به آن ادویه می‌افزایند. دیگ را روی آتش قرار داده و چند استکان آب، با کمی روغن داخل آن می‌ریزند تا به جوش آید. مقداری خمیر را پهن کرده و ته دیگ می‌اندازند. مقداری از مخلوط گوشت و حبوبات را روی خمیر ریخته و سپس لایه دیگر خمیر روی آن پهن می‌کنند و این کار را تا پر شدن دیگ ادامه می‌دهند. با دستهٔ ملاقه، مواد غذایی داخل دیگ را سوراخ می‌کنند و مقداری روغن گوسفند داخل آن می‌ریزند تا پر شود. دیگ را دم می‌گذارند و مقداری آش روی آن قرار می‌دهند تا دم بکشد.

از هموطنان عزیز ساکن اردکان تقاضا می شود در صورت داشتن تصاویری ازآش جوگاو آنرا از طریق ایمیل(info@seeiran.ir) برای ما ارسال نمایند.

see223-5 آش جوگاو اردکان

           
 

نظر کاربران :

  • ناهید نوری

    اسم اصلی آن آش خمیر دیگ هست و در پخت آن برنج و حبوبات و گوشت و خمیر و روغن دنبه و ادویه استفاده می شود که در دستور شما برنج فراموش شده

    ۲۰ بهمن, ۱۴۰۰ پاسخ دادن
  • l.vadnd

    در اردکان آش جول گاو می گویند .ولی ریشه پخت اصلی در احمدآباد می باشد وبنام آش خمیر دیگ می باشد.

    ۲۶ مرداد, ۱۴۰۰ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *