بلیط هواپیما سوئیت تبریز

آش جوگاو اردکان

۳۰ خرداد ۱۳۹۵

آش جوگاو از آش‌های ویژه شهرستان اردکان است.

مقداری خمیر ور نیامده که ترش نشده باشد، آماده می‌کنند. نخود، برنج و ماش را خیس می‌کنند تا یکی دو ساعت در آب می‌ماند. گوشت را خرد کرده، سرخ می‌کنند و به آن ادویه می‌افزایند. دیگ را روی آتش قرار داده و چند استکان آب، با کمی روغن داخل آن می‌ریزند تا به جوش آید. مقداری خمیر را پهن کرده و ته دیگ می‌اندازند. مقداری از مخلوط گوشت و حبوبات را روی خمیر ریخته و سپس لایه دیگر خمیر روی آن پهن می‌کنند و این کار را تا پر شدن دیگ ادامه می‌دهند. با دستهٔ ملاقه، مواد غذایی داخل دیگ را سوراخ می‌کنند و مقداری روغن گوسفند داخل آن می‌ریزند تا پر شود. دیگ را دم می‌گذارند و مقداری آش روی آن قرار می‌دهند تا دم بکشد.

از هموطنان عزیز ساکن اردکان تقاضا می شود در صورت داشتن تصاویری ازآش جوگاو آنرا از طریق ایمیل(info@seeiran.ir) برای ما ارسال نمایند.

آش جوگاو اردکان

 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *