تهیه غذای سناتور تهران
خانه » استان ها و شهرهای ایران » استان تهران » تهران » تهیه غذای سناتور تهران

تهیه غذای سناتور تهران

اگر در حوالی شهر زیبا هستید و وقتی برای پخت و پز ندارید برای شما پیشنهادی ویژه داریم. حتما به تهیه غذای سناتور تهران زنگ بزنید و غذاهای خوشمزه سناتور را در درب منزل یا محل کارتان تحویل بگیرید اگر از آن دسته از افرادی هستید که با هواپیما یا قطار زیاد سفر می کنید یا در هتل های مختلفی اقامت داشته اید و حتی از رستوران های خاص غذا های رژیمی سفارش می دهید؛ قطعا نام تهیه غذای سناتور به گوشتان خورده است. این تهیه غذا دارای کادر اصیل اصفهانی می باشد و شما می توانید طعم غذاهای اصیل اصفهانی را در این تهیه غذا نوش جان کنید. تمامی غذاهای این رستوران از مواد اولیه درجه یک و مرغوب تهیه شده است.
به طور کلی کترینگ یک واژه انگلیسی است که به معنی تهیه غذا و عرضه انواع غذا و نوشیدنی برای مکان های خاص است. بدین معنا که غذا و نوشیدنی ها در محلی مشخص درست شده و سپس برای مکان های مختلفی سرو می شوند.
روزهای سرویس‌دهی: همه روزه
شماره تلفن بیرون بر سناتور: ۴۴۳۶۵۱۲۱
آدرس: شهر زیبا، میدان کودک

تهیه غذای سناتور تهران تهیه غذای سناتور تهران

تهیه غذای سناتور تهران تهیه غذای سناتور تهران

تهیه غذای سناتور تهران تهیه غذای سناتور تهران

تهیه غذای سناتور تهران تهیه غذای سناتور تهران

نقشه :

در حال بارگذاری نقشه...
تهیه غذای سناتور تهران تهیه غذای سناتور تهران

این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین 0 / ۵. تعداد 0

با سپاس از امتیاز شما ❤️

اگر نکته ای دارید اینجا برای ما بنویسید

🌍 تهران
☀️
24° آسمان صاف 💧 14% 💨 3
سه‌شنبه
1405/06/22
☀️
29°
آسمان صاف
چهارشنبه
1405/06/23
☀️
27°
آسمان صاف
پنج‌شنبه
1405/06/24
☀️
25°
آسمان صاف
جمعه
1405/06/25
☀️
25°
آسمان صاف
شنبه
1405/06/26
☀️
23°
آسمان صاف

۵ دیدگاه دربارهٔ «تهیه غذای سناتور تهران»

  1. اکثر غذاهای رستوران خوب هستش ، علاوه بر سرویس داخلی رستوران ، ما یکبار تلفنی هم غذا سفارش دادیم که همون کیفیت و بسیار تمیز و مرتب و از همه مهم تر به موقع برامون ارسال شد. استیک با سس آلفردو این رستوران حرف نداره و پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید

  2. اینجا واقعا خیلی غذاهاش خوبه.به خاطر معماری خاصی هم که داره بسیار مناسب برای دعوت از مهمونای خاصتون هست

  3. گرفتیم نوشیدنی ها هم لیموناد و بلک چری (بوای افرادی ک طعم ترش میپسندند توصیه میکنم) خیلی خوب بود. غذای اصلی استیک فلورنتین با سس البالو بیف استروگانف(با سیب زمینی برشته فر خورده عالیه عالی) و سالاد اسفناج ک متفاوت و خوش طعم بود. امیدوارم همیشه کیفیتشون همینطوری بمونه. خیلی راضی بودیم و اینبار هم استیک فلورنتین و فیله مرغ تمپورا سفارش دادیم که واقعااا عالی بود … جم غذا دو برابر چیزی بود که من پیش‌بینی کرده‌بودم، اما چون تعریف همه اون غذاها را شنیده‌بودم میخواستم همه را بچشم هردو گرسنه بودیم ولی در نهایت کم آوردیم. تجربه ای که با بسیاری از رستوران‌ها داشتم این بود که در دفعات بعد به تدریج کیفیت افت میکنه. باز هم به این رستوران میرم فقط دعا می‌کنم اگر کیفیتش بهتر نمیشه کمتر هم نشه. هزینه معقولی پرداخت کردیم. اما این هزینه برای چهار نفر بود چون ما به اندازه دو نفر غذا روی میز باقی گذاشتیم. بردنی هم نبود!! استیک من که از نظر پختگی ول دان (well done) بود خیلی خوشمزه و باب طبعم بود. طعم سبزیجات به ویژه کلم بروکلی فوق‌العاده بود. من سفارش سالاد سزار (همیشگی) با تکه های مرغ سوخاری (لذیذ)، سیب‌زمینی با سس قارچ، پاستا پنه آلفردو (برای همراهم) و استیک فلورنتین با نوشیدنی افس و کوکتل دادم. عالی بوددددد. در جایی که ما نشسته‌بودیم که کمی دور بود؛ صدای موسیقی به سختی می‌رسید ولی خوب بود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا