آقای رمضانی که در روستای سیاه خلک ساکن است دارای ۴ پسر و دو دختر است که همه بجز یکی ازدواج نموده و در شهر مشغول بکار هستند. این فرزندان علاقمند هستند که اگر در روستایشان کسب و کاری وجود داشته باشد، در آنجا زندگی کنند. به همین دلیل تصمیم گرفته اند تا بتدریج و با این اقامتگاه گردشگری کسب و کاری را در روستایشان شروع کنند، البته حواسشان به حفظ طبیعت و محیط زیست هست. این روستای توریستی که خوشبختانه هنوز رسم و رسومات محلی خود را حفظ نموده است.
روستای سیاه خلک در میانه ی راه دیلمان به زیاز قرار گرفته است. یعنی در ۲ کیلومتری روستای اُمام و در پنج کیلومتری روستای ملکوت قرار گرفته است.
آدرس: ایران – گیلان – املش روستای سیاه خلک



نقشه :
در حال بارگذاری نقشه...

🌍 املش
☁️
23°
ابرهای متفرق
💧 85%
💨 1
چهارشنبه
1405/06/30
🌧️
22°
پنجشنبه
1405/07/01
☁️
21°
جمعه
1405/07/02
⛅
22°
شنبه
1405/07/03
☁️
22°
یکشنبه
1405/07/04
🌦️
20°







طراحی که در این اقامتگاه شده کاملا سنتی بوده و از پشتی و لهاف و زیرپایی های قدیمی کاملا استفاده میشه و حس سادگی منتقل میکنه.