بلیط هواپیما مسافرسلام
هتل سما  قشم
51 % تخفیف
هتل بام  رامسر
52 % تخفیف
هتل ارم کیش
0 % تخفیف

پودينى کوسه يا سفره ماهى قشم

لینک های مرتبط :

کوسه را قطعه‌ قطعه مى‌کنيم و با پوست در آب نمک و زرد چوبه مى‌ جوشانيم تا کاملاً پخته شود، بعد از پخته شدن پوست و استخوان آن به راحتى کنده مى‌ شود، گوشت پخته شده را کاملاً له مى‌ کنيم و آن را مى‌ فشاريم تا آب آن گرفته شود و ماهى له شده خشک شود (اين کار را براى برطرف شدن بوى کوسه ماهى حتماً بايد انجام داد) بعد آن را با پياز و سبزى (گشنيز و شويد و پياز خرد شده) در روغن سرخ مى‌ کنيم مقدارى رب گوجه و ليمو عمانى خشک به آن اضافه مى‌ کنيم در قابلمه مى‌ گذاريم تا کاملاً پخته شود و آب آن بخار شود. اين روش براى تهيه پودينى سفره ماهى هم استفاده شود.

این غذا یکی از غذا های پر طرافدار قشم است و در اکثر رستوران ها سرو می شود.

پودينى کوسه يا سفره ماهى قشم

پودينى کوسه يا سفره ماهى قشمپودينى کوسه يا سفره ماهى قشم
جاباما تور
دسته بندی :
برچسب ها :

شاید این مطالب را هم بخواهید ببینید:

در حال بارگزاری...

نظر کاربران:

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.