بلیط هواپیما تور خارجی

نان زرین

تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند, ۱۳۹۶ - تاریخ آخرین بروزرسانی : ۱ آذر ۱۳۹۷

نان زرین از نان های سنتی و مخصوص منطقه شاهرود شهرستان خلخال استان اردبیل می باشد. با توجه به اینکه در منطقه شاهرود درختان گردوی فراوانی وجود دارد در تهیه معجون داخل این نان از گردو استفاده می شود. این نان از گردو،شکر، آرد برنج و آرد گندم تهیه می شود و در داخل هر قرص این نان معجونی خوشمزه قرار می گیرد. این نان در دو نوع “یوز دله” و “روغنه دله” پخت و آماده می شود. این نان هدیه و سوغاتی ویژه منطقه شاهروداست که به علت پر زحمت و پر درد سر بودن مراحل تهیه و پخت آن صرفا در ایام خاصی از سال ، برای میهمانان ویژه، عروسی و سایر جشن ها آماده می شود.

در زیر فیلم طرز پخت نان زرین  را برای شما قرار دادیم تا در صورت تمایل برای پخت نان زرین  آن را مشاهده بفرمایید.

نان زرین

پربازدیدترین ها:
PDFPrint

سوئیت تبریز تور
 

نظر کاربران :

  • کامران فاضلي

    از نان های غرب گیلان و کوه نشینان است و اغلب تالش ها آن را می پزند. خمیر زرین نان یا زرینه نان از آرد گندم و شیر و کمی روغن حیوانی و زردچوبه تهیه می شود

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۶:۲۹:۱۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *