خانه » استان ها و شهرهای ایران » استان تهران » تهران » مجتمع تجاری میلادنور

مجتمع تجاری میلادنور

مجتمع تجاری میلاد نور در سال ۱۳۷۸ افتتاح شد و در حال حاضر یکی از برترین مجتمع های تجاری ایران و بی تردید بهترین مرکز تجاری در پایتخت می باشد.در واقع مجتمع تجاری میلادنور یکی از اصلی ترین قطب های جذب جمعیت در تهران محسوب می شود تا حدی که در بررسی های شهری و کنترل ترافیک و سفر های درون شهری آماری نزدیک به یک مرکز بین المللی در پایتخت و گاهی حتی بالاتر را داراست و این روند همچنان رشد صعودی خود را حفظ نموده است.

این مرکز دارای ۳۵۷ واحد تجاری است و روزانه هزاران نفر بازدیدکننده دارد. فروشندگان و پرسنل که این مجموعه را کنترل می نمایند حدود ۱۲۰۰ نفر می باشند. شاید ارائه همین آمار برای پی بردن به عظمت مجموعه کافی باشد.

الگوی معماری این بنا از جامع ترین الگو های معماری تجاری جهان اقتباس شده است و همانطور که انتظار می رفت، تنها مرکز تعیین سلیقه مردمی در پایتخت می باشد. نمایندگی های فعال از کمپانی های بزرگ به طور دائمی و یا موقت جهت معرفی محصولات خود به قشر مردمی، پیشرو وجود عرصه های باز عمومی در کلیه طبقات، عرصه مناسب پارکینگ و همچنین نوآوری رستوران ملل در طبقه ششم از نقاط قوت مجموعه است. در عین حال حضور سرشناسان جهان ورزش و دنیای هنر و همچنین شخصیت های محبوب مردمی در بین کسبه، جدا از یک محیط تفریحی ، تجاری، فضای علاقه و محبوبیت را در این مرکز پدید آورده است.

کلیه فعالیت های داخلی از طرف مدیریت برنامه ریزی و توسط نیرو های خاص (خدماتی، انتظاماتی و انتظامی) اطلاع رسانی و بازرسین که هر یک زیر نظر مدیران خاص فعالیت می کنند تحت کنترل و هدایت می باشد.

تلفن: روابط عمومی ۸۸۰۸۵۱۰۴

نشانی : تهران، شهرک قدس- (شهرک غرب)-میدان صنعت – بلوار فرحزادی – مجتمع تجاری میلاد نور

میلاد نور مجتمع تجاری میلادنور

مجتمع تجاری میلادنور مجتمع تجاری میلادنور

مجتمع تجاری میلادنور مجتمع تجاری میلادنور

این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین 0 / ۵. تعداد 0

با سپاس از امتیاز شما ❤️

اگر نکته ای دارید اینجا برای ما بنویسید

🌍 تهران
☀️
35° آسمان صاف 💧 6% 💨 2
چهارشنبه
1405/06/02
☀️
29°
آسمان صاف
پنج‌شنبه
1405/06/03
☀️
29°
آسمان صاف
جمعه
1405/06/04
☀️
29°
آسمان صاف
شنبه
1405/06/05
🌤️
31°
چند ابر
یکشنبه
1405/06/06
☀️
31°
آسمان صاف

نقشه :

در حال بارگذاری نقشه...

۸ دیدگاه دربارهٔ «مجتمع تجاری میلادنور»

  1. دیگه جای پر رفت امد گذشته نیست. قدیمی شده ساختمان, مغازه ها محدود و سانسورها خراب!! دیگه سر نمیزنم تا مدت ها مطمئنا

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا