رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

دم کباب قزوین

تاریخ بروزرسانی :
۳۱ خرداد ۱۳۹۹

دم کباب با نام محلی قیمه آبدار نیز شناخته می‌شود، از غذاهای سنتی و محلی قزوین است که بسیار خوش‌مزه و خوش‌طعم است. غذای کاملی است که می‌توانید آن را به هنگام ناهار یا شام با پلو میل کنید. خوردن غذاهای محلی نیز می‌تواند جزوی از برنامه‌های گردشگری باشد که همگان به آن فکر می‌کنند و برای شکم خود از پیش برنامه دارند.
-کباب-قزوین دم کباب قزوین

مواد لازم برای قیمه آبدار قزوین یا دم کباب

گوشت قیمه:۵۰۰ گرم
پیاز متوسط:۲عدد
لپه:۱۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی:۲ ق.س
سیب زمینی:۲ عدد
دارچین:۱ ق.چ
لیمو عمانی:۴ تا ۵ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
پودر تخم گشنیز:۲ ق.س
پیاز داغ:۳ ق.س
زعفران دم کرده:۱ ق.س

طرز تهیه

ابتدا کمی روغن درون ظروف می ریزیم گوشت را همراه پیاز نگینی شده زردچوبه خوب تفت می دهیم سپس لپه را اضافه می کنیم .تفت می دهیم در آخر رب را اضافه کرده و تفت می دهیم.سپس آب را اضافه کرده حرارت را ملایم می کنیم تا بپزد و در اواخر پخت لیمو عمانی را که خیس کرده ایم اضافه می کنیم. پیاز داغ و پودر تخم گشنیز و زعفران را همراه نمک اضافه می کنیم.
کمی که جوشید حدود ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم البته سیب زمینی را هم همراه با لیمو اضافه می کنیم تا بپزد. این دم کباب مانند آبگوشت آبدار است.سپس در ظرف می کنیم و کمی دارچین روی آن می پاشیم.

نکات

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقهو زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳ ساعت میباشد.توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب می باشد.

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *