جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

اوجیزک سیستان و بلوچستان

تاریخ بروزرسانی :
۱۵ مهر ۱۳۹۹

اوجیزک نوعی آبگوشت سیستانی است که در آن از گوشت استفاده نمیشود و غذایی صد درصد گیاهی به شمار میرود. این غذا ، تا حدودی شبیه اشکنه هم است. ادویه اصلی این غذا را آچار-نوعی ادویه محلی-تشکیل می دهد. آچار، خود ترکیبی از پیاز، آرد گندم و زردچوبه است که آن را به شکل خمیر دایره ای کوچک در می آورند و به نخ می کشند تا خشک شود. این ادویه، در انواع آبگوشت و خورشت ها، طعم خوبی ایجاد می کند. برای پخت اوجیزک، به گوجه، روغن، پیاز، آب، سیب زمینی و آچار، نیاز دارید. نوع دیگری از اوجیزک هم هست که تخم مرغ به آن اضافه می کنند.

اوجیزک اوجیزک سیستان و بلوچستان

مواد لازم

گوجه روغن (روغن محلی بهترین طعم را برای این غذا به ارمغان میاورد)
پیاز
آب
سیب زمینی
آچار محلی

طرز تهیه

پیاز را در روغن تفت داده و گوجه را خرد کرده و به آن اضافه میکنیم.

وقتی گوجه سرخ شد آچار محلی را به آن اضافه میکنیم و به آن آب اضافه میکنیم وقتی به جوش آمد سیب زمینی کوچک شده را به آن اضافه میکنیم.

تا وقتی که سیب زمینیها پخته شد و همچنین غذای ما به اندازه کافی غلیظ شد. آماده خوردن میباشد.

اوجیزک تخم مرغ
در مواد اولیه تخم مرغ هم داریم.

تخم مرغ در زمانی اضافه میشود که غذای شما به چند دقیقه پایانی آماده شدن هست (دو یا سه دقیقه). در این هنگام تخم مرغ را اضافه میکنیم و دیگر هم نمیزنیم.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *