جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

اشکنه بلغور شیر

تاریخ بروزرسانی :
۲۳ شهریور ۱۳۹۳

اشکنه بلغور شیر یکی از غذاهای محلی استان خراسان جنوبی است.

برای تهیه اشکنهٔ بلغور شیر، ابتدا بلغور شیر درست می‌کنند. طرز تهیهٔ اشکنه بلغور شیر هم چنین است: مقداری گندم نیمه‌پخته را «دستاس» (آس دستی) می‌کنند. به گندم‌های خرد شده بلغور گویند. بلغور را داخل شیر گوسفند یا گاو ریخته می‌جوشانند و مقداری زردچوبه به هم به آن می‌زنند. وقتی بلغور پخته‌شد آن را توی سینی بزرگی ریخته مقابل آفتاب می‌گذارند تا خشک شود. حال برای تهیهٔ اشکنهٔ بلغور شیر مانند سایر اشکنه‌ها پیازداغ تهیه کرده و مقداری از بلغور شیر را در آب حل می‌کنند و روی پیاز داغ می‌ریزند تا جوشی بخورد.

اشکنه بلغور اشکنه بلغور شیر

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 4 میانگین: 2.5]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • بانو

    سلام این غذا رو اش بلغور شیر هم میگن البته داخل اش کمی عدس یا ماش هم علاوه بر پیاز داغ میریزند عالیه با فلفل سیاه

    ۲ اسفند, ۱۳۹۵ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد