اشکنه بلغور شیر یکی از غذاهای محلی استان خراسان جنوبی است.
برای تهیه اشکنهٔ بلغور شیر، ابتدا بلغور شیر درست میکنند. طرز تهیهٔ اشکنه بلغور شیر هم چنین است: مقداری گندم نیمهپخته را «دستاس» (آس دستی) میکنند. به گندمهای خرد شده بلغور گویند. بلغور را داخل شیر گوسفند یا گاو ریخته میجوشانند و مقداری زردچوبه به هم به آن میزنند. وقتی بلغور پختهشد آن را توی سینی بزرگی ریخته مقابل آفتاب میگذارند تا خشک شود. حال برای تهیهٔ اشکنهٔ بلغور شیر مانند سایر اشکنهها پیازداغ تهیه کرده و مقداری از بلغور شیر را در آب حل میکنند و روی پیاز داغ میریزند تا جوشی بخورد.
دیدگاه ها :
*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.
سلام این غذا رو اش بلغور شیر هم میگن البته داخل اش کمی عدس یا ماش هم علاوه بر پیاز داغ میریزند عالیه با فلفل سیاه