بلیط هواپیما تور خارجی

آش کله جوش اراک

تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 9 آذر 1396
2017-11-30

ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.

– سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.

– سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید.

پربازدیدترین ها:

-معمولا این غذا را با نان سنگک ترید نموده و نوش جان می کنند.

آش کله جوش اراک

آش کله جوش اراک

PDFPrint

سوئیت تبریز تور
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    بهترین کار اینه که به قول معروف تو این آش نون تیلیت کنید و بخورید خیلی خوشمزه میشه. ممنون از طرز تهیه کامل آش

    چهارشنبه 10 بهمن 1397 - ساعت 00:03:04 پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    کاله جوش یا آش کشک از غذاهای محلی استان مرکزی است که در مناطق دیگر کله جوش نیز نامیده می شود. این غذا در تفرش به دوغ گرمه معروف است.

    دوشنبه 8 بهمن 1397 - ساعت 08:51:03 پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *