رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۹ آبان ۱۳۹۶

جنگل الیمستان

لینک این مطلب کپی شد!

جنگل الیمستان، روستایی توریستی است از توابع بخش مرکزی شهرستان آمل که در کیلومتر ۲۰ جاده هراز از آمل واقع شده است. جنگل الیمستان، محل رویش گیاه “الیما” است که در اردیبهشت ماه رشد می کند. می گویند نام جنگل الیمستان نیز برگرفته از آن می باشد. الیمستان یکی از مناطق توریستی ایران است که تورهای زیادی سالانه برای تفریج و سفر به دل طبیعت الیمستان می روند. این منطقه نگاه عکاسان داخلی و خارجی راه هم به خود جذب کرده و طبیعت بکر و زیبایی جنگل و مراتع و سر سبزی آن وصف ناشدنی است. آب مردم آن از چشمه تامین می شود و محصول آن غلات، لبنیات و عسل است.

قله الیمستان هم یکی دیگر از جاذبه های این روستا است که در زمستان و بهار کوهنوردان زیادی را به خود جذب می کند. قله ای که حدود ۲۵۱۰ متر ارتفاع دارد و یکی از بهترین گزینه های کوهنوردی در زمستان به شمار می رود. اگر اهل کوهنوردی باشید، این قله با تمام جاذبه های طبیعی اطرافش بهترین گزینه سفر کوهنوردی شما به شمار خواهد رفت. در کل مسیر دامنه شرقی، قله دماوند در پیش چشمان ما است و هر لحظه با شما حرکت می کند.

اما شاید از همه جالب تر منطقه نقش پای رستم باشد که تعجب همه کوهنوردان را بر می انگیزد. نرسیده به قله جای دو شهاب سنگ بزرگ دیده می شود که حفره هایی به عمق ۱۰ متر ایجاد کرده اند. بومیان منطقه افسانه ای زیبا برای این چاله ها دارند. آنها معتقدند این گودال ها جای زانوهای رستم است که در این منطقه زانو زده و از آب دریا نوشیده است.

دورنمای بی نظیر قله دماوند، مناظر زیبای جنگلی با پوشش دشت های پر گل، منطقه را به مکانی مجذوب کننده تبدیل کرده است. قبل از رسیدن به جنگل، در ابتدای ورود به الیمستان روستایی قرار دارد که لهاش نامیده می شود که در کوهستانی معتدل و مرطوب واقع شده است.

در کل این جنگل منطقه ای است که با هوای خنک و مه آلود خود بهترین محل برای پیاده روی و لذت بردن از جاذبه های زیبایش می باشد و جاذبه هایی همچون طبیعت زیبای پاییزی جنگل های الیمستان، پیاده روی در جنگل، ارتفاعات زرشک کوه، دورنمای زیبای قله دماوند بر زیبایی آن افزوده است.

راه دسترسی به جنگل الیمستان : از آمل کیلومتر ۲۰ و از تهران، کیلومتر ۱۴۰ جاده هراز، به جاده فرعی سمت راست با تابلوی امام زاده قاسم یا امامزاده لهاش برمی خورید وارد آن شوید، در اوایل مسیر به دو راهی می رسید که باید جاده سمت چپ را دنبال کنید، جاده فرعی آسفالته باریک با پیچ و خم بسیار حدود ۷ کیلومتر است که ابتدا ما را به روستای لهاش و پس از ۵ کیلومتر مسیر خاکی به روستای الیمستان می رساند. از آنجا با پشت سر گذاشتن آبادی وارد جنگل می شویم.

اواسط بهار و اوایل پاییز بهترین فصل برای رفتن به جنگل است ولی مناظر زیبای زمستانی هم میتواند وسوسه انگیز باشد، البته بشرطی که تمامی اصول این گونه سفرها رعایت شود.

غذای کافی، لباس مناسب، جعبه کمک های اولیه، چراغ قوه، در صورت داشتن gps و یا کمک گرفتن از بومیان برای جنگل نوردی پیشنهاد می شود در شرایط مه امکان گم شدن در جنگل وجود دارد، عموما این جنگل را بی خطر می خوانند اما احتیاط را فراموش نکنید و برای حفاظت از محیط، آتش روشن نکنید یا در صورت روشن کردن از خاموش شدن آن پیش از رفتن اطمینان حاصل کنید.

آدرس: آمل، روستای الیمستان

-1 جنگل الیمستان -2 جنگل الیمستان -3 جنگل الیمستان -4 جنگل الیمستان -5 جنگل الیمستان  جنگل الیمستان

 

 

 

 

 

           
 

نظر کاربران :

  • محمد

    مسیر عالی و فوق العاده برای علاقه مندان به کوه نوردی و کمپ زدن در جنگل بهمراه با منظره ای غیر قابل تصور و شکفت انگیز

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • حامد

    با سلام بنده دیروز برای دیدن روستای الیمستان از تهران حرکت کردم و بعد از ۳ ساعت رانندگی به همراه خانواده به این روستا رسیدیم دیدیم اول روستا یه زنجیر کشیدن و نگهبان داره و اجازه ورود به مردم نمیدهن جنگل ارثر پدریشان هست و مردم عادی حق ورود به اونجا را ندارند بنده با ریس شورا هم که تلفی صحبت کردم اجازه ورود ندادند گفتن اهالی اینجا فقط حق ورود به روستارو دارن . ما بعد ۱۴۰ کیلومتر با همیچین صحنه ای مواجه شدیم پس خواهشا انقدر تو سایتها از این روستای مزخرف تبلیغ نکنید امل جنگاهای کوهستانی بهتری مثل الشرود داره خیلی بهتر از الیمستان هستش با فاصله ۲۰ کیلومتری از این روستای مزخرف

    ۲۰ مرداد, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مسافر

    هر چه مناظر الیمستان زیباست
    رفتار مردمش نازیباست

    ۱۰ شهریور, ۱۳۹۶ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *