به گزارش سیری در ایران به دلیل تغییر سبک زندگی بسیاری از غذاهای سنتی و روش ها و آداب نشستن پای سفره تغییر کرده باشد، اما ایام عید فرصتی است تا دوباره بزرگترها دیگ های بزرگ خود را برپا کنند و در خانه هایشان بوی غذاهای خوشمزه ای را به راه بیندازند که فقط در دور سفره های دسته جمعی لذت خوردن دارد، غذاهایی که بخشی از فرهنگ و سنت ماست.
در بسیاری از مناطق استان مرکزی نیز رسم بر این است که برخی از اهالی استان مرکزی نیز در اولین ظهر سال نو در خانه بزرگترها جمع شده و آش محلی به خصوص آش ویشیل دستپخت مادربزرگشان را نوش جان می کنند. در ادامه با سیری در ایران همراه باشید و دستور پخت این آش سنتی را مطالعه فرمایید و با پخت ان کنار عزیزانتان لذت ببرید.
موادلازم برای تهیه غذابرای ۴ نفر:
رشته آشی نصف بسته
سبزی آش نیم کیلو
پیاز یکعدد
تخم مرغ یک عدد
نخود یک پیمانه
آبغوره به مقدار دلخواه
زردچوبه به مقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدانخودوپیازراخوب باهم میکوبیم وزردچوبه وآب رابه آن اضافه میکنیم روی حرارت میگذاریم تابطورکامل بجوش آید . سپس سبزی ورشته آشی رااضافه کرده ویک عددتخم مرغ می افزاییم . درپایان باآبغوره ونمک آنرامزه دارمیکنیم.
این غذاشامل :
گروه نان وغلات،گروه میوه هاوسبزیهاوگروه گوشت وحبوبات ومغزها میباشد.
نظر کاربران :
این آش خوشمزه بودنش به سبزی و تخم مرغی هستش که به کار میره بهتره زردچوبش رو بیشتر بریزین
میشه تخم مرغو داخل آش اضافه نکنیم؟ آخه اصلا حس خوبی به تخم مرغ ندارم احساس می کنم حالت نیم پز میشه
آش ویشیل اراک یه غذای سنتی و مهم تو اراکه که برای میل کردن اون حتما همگی باید در سر سفره حاضر باشن و میل کردنش هم آداب ورسوم خاصی داره.