طرز پخت باسترمه

باسترمه یکی از انواع غذاهای بومی و محلی استان گلستان ،‌ بندر ترکمن است. مواد لازم برای 4 نفر : برنج 4 فنجان ماهی ازون برون 400 تا 500 گرم سیب زمینی 3 عدد پیاز 3 عدد انار دانه 1 فنجان نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه : برنج را خیس کرده مطابق معمول آبکش می کنیم .داخل قابلمه را چرب کرده سیب زمینی ها را پوست گرفته حلقه می کنیم و کف ظرف را با آن می پوشانیم . بعد پیاز حلقه شده و بعد ماهی را روی پیاز چیده نمک و فلفل کافی به آن اضافه می کنیم . بعد دانه انار و کمی برنج و چند قاشق آب روی غذا می ریزیم و یک درپوش روی آن می گذاریم و برنج آبکش شده را روی آن می ریزیم سپس روغن ریخته در ظرف را می گذاریم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا مدت یک ساعت پخته شود. 11111111111111111 طرز پخت باسترمه a02538531684102a طرز پخت باسترمه
© 2021 کلیه حقوق برای سایت سیری در ایران محفوظ است.