خورش سبز فسنجان

خورش سبز فسنجان یک نوع از خورش فسنجان محلی استان مازندران است. خورش سبزه فسنجان معمولاً با کته و ترشی سرو میشود. مواد اولیه جهت تهیه خورش سبزه فسنجان برای ۸ نفر: رب انار: ۱ قاشق غذاخوری گشنیز: ۲۰۰ گرم اسفناج: ۲۰۰ گرم سیر با بوته سبز: ۴ عدد پیاز: ۱ عدد گردو آسیاب شده: نیم کیلوگرم گوشت گوسفندی به همراه قلم ۱ کیلوگرم دارچین: به میزان لازم نمک: به میزان لازم روغن: به میزان لازم خورش سبز فسنجان طرز تهیه خورش سبزه فسنجان: در ظرفی مناسب پیاز را ریز کرده و با مقدار بسیار کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به اندازه دلخواه خرد کرده و به آن اضافه کرده و دوباره تفت دهید. بعد از آن گردوی آسیاب‌ شده و بقیه مواد را اضافه کرده تا با هم مخلوط شوند. سپس مقداری آب بریزید تا زمانی که گوشت بپزد. سبزی‌ ها را خرد کرده و در نیم ساعت آخر پخت به همراه ادویه و رب انار به خورش اضافه کنید تا زمانی که جا بیفتد. نوش جان! نکات: ۱- بهتر است از رب انار ترش در خورش سبزه فسنجان استفاده کنید. ۲- امکان استفاده گوشت به صورت چرخ کرده و به صورت کوفته ریزه خورش سبزه فسنجان وجود دارد. منبع:سیتی پدیا
© 2021 کلیه حقوق برای سایت سیری در ایران محفوظ است.