کدو بره مازندران

کدوبره یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی استان مازندران است. kadobare360.gif مواد لازم: سیب‌زمینی:‌ 3 عدد کدوی سبز:‌5 عدد گوجه‌فرنگی: 5 عدد پیاز: 2 عدد سیر: یک حبه تخم‌مرغ: 3عدد روغن، نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم طرز تهیه: • درون تابه کمی روغن بریزید و شعله را زیاد کنید. پیاز و سیر را خرد کرده و چند دقیقه تفت دهید. • نمک و زردچوبه را اضافه کنید. سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و داخل تابه بریزید. سپس شعله را ملایم کنید و در تابه را ببندید و بگذارید مواد 10- 5 دقیقه روی حرارت پخته شوند. • کدوهای سبز را حلقه حلقه کنید و به مواد تابه اضافه کنید و چند دقیقه سرخ کنید. وقتی رنگ کدو کمی تغییر کرد گوجه فرنگی‌های خرد شده و تخم‌مرغ‌های زده شده را روی آن بریزید و شعله را کم کنید. • درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند. • در مرحله آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید و غذا را سر سفره بیاورید. • برای سرو غذا می‌توانید روی آن مقداری جعفری خرد شده بریزید، همچنین می‌توتنید با کمی پنیر پارمیسان یا ماست چکیده روی آن را تزیین کنید. نکته : کدوبره، یک غذای خوشمزه مازندرانی است که سریع آماده می‌شود و به دلیل کالری کم و وجود مواد گیاهی،‌بهترین گزینه برای افراد گیاه‌خوار و همچنین افراد در حال رژیم است.
© 2020 کلیه حقوق برای سایت سیری در ایران محفوظ است.