گوجه پونه

این غذا را در زمان‌های گذشته چوپانان ایلامی استفاده می‌کردند اما با طعم و مزه خوبی که دارد امروزه اکثر مردم آن را میل می‌کنند و مطمئن هستم که شما هم از درست کردن آن لذت کافی را خواهید برد. پونه گوجه پونه مواد لازم : گوجه‌فرنگی بزرگ چهار عدد پیاز یک عدد پونه چهار ساقه کره دو قاشق سوپخوری نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: پیاز را خلالی خرد کرده و در کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود. گوجه‌فرنگی‌ها را هم خرد کرده و به پیاز افزوده و تفت می‌دهیم تا آب آن کاملا کشیده و سرخ شود. ادویه ها و پونه خرد شده را افزوده و مخلوط می‌کنیم. پس از کمی تفت دادن وقتی عطر پونه بلند شد غذا حاضر است.
© 2020 کلیه حقوق برای سایت سیری در ایران محفوظ است.