گوجه پونه

اين غذا را در زمان‌هاي گذشته چوپانان ايلامی استفاده مي‌كردند اما با طعم و مزه خوبي كه دارد امروزه اكثر مردم آن را ميل مي‌كنند و مطمئن هستم كه شما هم از درست كردن آن لذت كافي را خواهيد برد. پونه مواد لازم : گوجه‌فرنگي بزرگ چهار عدد پياز يك عدد پونه چهار ساقه كره دو قاشق سوپخوري نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم طرز تهيه: پياز را خلالي خرد كرده و در كره تفت مي‌دهيم تا طلايي شود. گوجه‌فرنگي‌ها را هم خرد كرده و به پياز افزوده و تفت مي‌دهيم تا آب آن كاملا كشيده و سرخ شود. ادويه ها و پونه خرد شده را افزوده و مخلوط مي‌كنيم. پس از كمي تفت دادن وقتي عطر پونه بلند شد غذا حاضر است.
© 2020 کلیه حقوق برای سایت سیری در ایران محفوظ است.