رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۵ مرداد ۱۳۹۸

خورش سبز فسنجان

لینک این مطلب کپی شد!

خورش سبز فسنجان یک نوع از خورش فسنجان محلی استان مازندران است. خورش سبزه فسنجان معمولاً با کته و ترشی سرو میشود.
مواد اولیه جهت تهیه خورش سبزه فسنجان برای ۸ نفر:
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز: ۲۰۰ گرم
اسفناج: ۲۰۰ گرم
سیر با بوته سبز: ۴ عدد
پیاز: ۱ عدد
گردو آسیاب شده: نیم کیلوگرم
گوشت گوسفندی به همراه قلم ۱ کیلوگرم
دارچین: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

-سبز-فسنجان خورش سبز فسنجان

طرز تهیه خورش سبزه فسنجان:
در ظرفی مناسب پیاز را ریز کرده و با مقدار بسیار کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به اندازه دلخواه خرد کرده و به آن اضافه کرده و دوباره تفت دهید. بعد از آن گردوی آسیاب‌ شده و بقیه مواد را اضافه کرده تا با هم مخلوط شوند. سپس مقداری آب بریزید تا زمانی که گوشت بپزد.
سبزی‌ ها را خرد کرده و در نیم ساعت آخر پخت به همراه ادویه و رب انار به خورش اضافه کنید تا زمانی که جا بیفتد.
نوش جان!
نکات:
۱- بهتر است از رب انار ترش در خورش سبزه فسنجان استفاده کنید.
۲- امکان استفاده گوشت به صورت چرخ کرده و به صورت کوفته ریزه خورش سبزه فسنجان وجود دارد.
منبع:سیتی پدیا

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *