جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

کدو بره مازندران

تاریخ بروزرسانی :
۲ مرداد ۱۳۹۳

کدوبره یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی استان مازندران است.

kadobare360.gif کدو بره مازندران

مواد لازم:

سیب‌زمینی:‌ ۳ عدد

کدوی سبز:‌۵ عدد

گوجه‌فرنگی: ۵ عدد

پیاز: ۲ عدد

سیر: یک حبه

تخم‌مرغ: ۳عدد

روغن، نمک، فلفل، زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

• درون تابه کمی روغن بریزید و شعله را زیاد کنید. پیاز و سیر را خرد کرده و چند دقیقه تفت دهید.

• نمک و زردچوبه را اضافه کنید. سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و داخل تابه بریزید. سپس شعله را ملایم کنید و در تابه را ببندید و بگذارید مواد ۱۰- ۵ دقیقه روی حرارت پخته شوند.

• کدوهای سبز را حلقه حلقه کنید و به مواد تابه اضافه کنید و چند دقیقه سرخ کنید. وقتی رنگ کدو کمی تغییر کرد گوجه فرنگی‌های خرد شده و تخم‌مرغ‌های زده شده را روی آن بریزید و شعله را کم کنید.

• درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مواد حدود ۱۰ دقیقه بپزند.

• در مرحله آخر فلفل سیاه را روی آن بپاشید و غذا را سر سفره بیاورید.

• برای سرو غذا می‌توانید روی آن مقداری جعفری خرد شده بریزید، همچنین می‌توتنید با کمی پنیر پارمیسان یا ماست چکیده روی آن را تزیین کنید.

نکته

: کدوبره، یک غذای خوشمزه مازندرانی است که سریع آماده می‌شود و به دلیل کالری کم و وجود مواد گیاهی،‌بهترین گزینه برای افراد گیاه‌خوار و همچنین افراد در حال رژیم است.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *