جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

کوفته هلوی شیرازی

تاریخ بروزرسانی :
۲۶ شهریور ۱۳۹۳

کوفته هلوی شیرازی غذای محلی شیراز است. این کوفته فاقد هلو است و نامگذاری احتمالاً بخاطر تشابه اندازه کوفته با هلو است.

مواد لازم برای تهیه کوفته هلوی شیرازی:

گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم
هویج یا نرگسی رنده شده ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
نمک و زردچوبه به میزان لازم
آرد نخودچی به میزان لازم
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
آبلیمو ۱ قاشق سوپ خوری

مواد میانی کوفته هلوی شیرازی:

پیاز بزرگ جهت پیاز داغ ۱ عدد
گردو – کشمش – آلو بخارا (بدون هسته) – زعفران به میزان لازم.
طرز تهیه :
ابتدا پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده مخلوط کرده، نرگسی رنده شده را روی آن می‌ریزیم، به مقدار لازم ادویه می‌زنیم و کاملا ورز می‌دهیم. کمی از مایه آماده شده را برمی داریم و به همراه کمی پیاز داغ درون آب جوش می‌ریزیم (جهت آماده شدن سس کوفته). آرد نخودچی را به مایه اضافه می‌کنیم و ورز می‌دهیم، تخم مرغ را درون آن می‌شکنیم و باز هم ورز می‌دهیم و به تدریح آرد نخودچی به آن اضافه می‌کنیم تا انسجام بگیرد.

به اندازه یک هلوی متوسط برداشته آنرا باز کرده و مقداری پیازداغ، گردو، کشمش و آلو بخارا را درون کوفته گذاشته و آن را گلوله می‌کنیم. باید دقت کنیم بین کوفته‌ها حفره و هوا و جود نداشته باشد چون وا می‌رود و باز می‌شود. سپس کوفته‌های آماده شده را درون قابلمه ریخته و سر قابلمه را نیمه باز می‌گذاریم که کوفته‌ها باز نشوند.

برای رنگ و طعم این کوفته از زعفران دم کرده استفاده می‌کنیم. آبلیمو، شکر و زعفران را اضافه کرده و می‌گذاریم با حرارت ملایم جا بیفتد. پس از یک ساعت کوفته هلوی شیرازی ما آماده است.

کوفته هلو کوفته هلوی شیرازی

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    این غذای کوفته هلو خیلی خوشمزه نیست به نظر من و کوفته تبرییزی خیلی بهتر و خوشمزه تر هست.خوردن این غذا رو پیشنهاد نمیکنم

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • رها مسعودی

    ما به این غدا هم برنج کامفیروزی میزنیم هم آخرش نعنا داغ.خوشمزه تر میشه

    ۱ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • maryam_norouzi

    البته که در اب این غذا قدری برنج محلی خرد شده ریخته میشه و تخم مرغ نداره و چاشنی اون رب انار هم میتونه باشه و قدری نعنا داغ در انتها باید بهش اضاف بشه که فکر کنم خوشمزه تر از اینه

    ۲۸ فروردین, ۱۳۹۶ پاسخ دادن
  • maryam_norouzi

    این غذا رو اصولا ماه رمضان در وعده افطاری استفاده میکنیم هر کسی دوست داره بیشتر از اداب غذاهای شیرازی اصیل بدونه کتاب اطعمه شیرازی رو پیشنهاد میکنم اطعمه رو بخونه و از شعرهایی که با هر غذا میسروده بهره ببره

    ۲۸ فروردین, ۱۳۹۶ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد