رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۷ اردیبهشت ۱۳۹۶

نان کشتا

لینک این مطلب کپی شد!

پخت نان های سنتی و محلی در گیلان از رسم و رسوم مردمان این دیار است که در مناطق مختلف رواج دارد یکی از این نان ها که بیشتر در مناطق شرق گیلان پخت می شود، ” نان خرفه یا خلفه” بوده که به “نان کشتا” نیز معروف است. برای پخت این نان که در آستانه اشرفیه رواج زیادی دارد، بعد از پختن کدو و پوست گرفتن آن، آرد گندم و آرد دانه های شنبلیله و گیاه خرفه را همراه با کمی نمک به آن اضافه می کنند. پس از مخلوط کردن این مواد و ورز دادن خمیر، چانه های کوچکی از خمیر تهیه کرده و آن را با وردنه پهن می کنند، برخی ها هم که حرفه ای ترند، با حرکت و چرخش دستانشان، خمیر را پهن می کنند، بعد خمیر را روی یک گمج (ظرف سفالی) وارونه که روی آتش گذاشته شده است، می گذارند تا پخته شود. “کشتا” هم نان شیرین، خوش مزه و خوش طعمی است که عطر و بوی آن مشام هر عابری را نوازش می دهد.

255 نان کشتا

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *