جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

ماهی برشته (کباب ذغالی ) قشم

تاریخ بروزرسانی :
۱۷ آبان ۱۳۹۶

برای برشته کردن ماهی‌ های کوچک مانند ساردین، گاریز یا بیاح شکم آنها را خالی نمی‌ کنند. اما شکم ماهی‌ های بزرگ مانند سنگسر، سرخو، هور، زرده را هنگام شستن خالی می‌ کنند و مخلوطی از گشنیز، شوید، پیاز خرده شده، فلفل و ادویه و گاهی فلفل سبز در شکم ماهی جا داده می‌شود و روی ورقه فلزی که روی آتش گاز یا ذغال آماده شده است گذاشته می‌شود.

قابل توجه اینکه ماهی‌ ها را حداقل یک ساعت جلو تر نمک زده تا کاملاً نمک به خود بگیرد و هنگام پختن از نمک شسته نشود. ورقه فلزی باید کاملاً داغ باشد اگر نه پوست ماهی به ورقه فلزی می‌ چسبد و کنده می‌ شود.بعد از پختن ماهی‌ ها باید آنها را در ظرفی درب‌ دار گذاشت و چند قطره آب به آن پاشید تا در اثر بخار، روغن در زیر پوست آنها بپیچد و هنگام مصرف پوست آن به راحتی کنده شود.ماهی را هنگام مصرف با خرما و یا رطب فراوان میل می‌نمایند.

ماهی برشته از معروف ترین و محبوب ترین غذاهای سنتی قشم است که زنان قشم آن را بسیار لذیذ طبخ می کنند.

ماهی برشته قشم ماهی برشته (کباب ذغالی ) قشم

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    ماهی برشته اونم لب ساحل قشم خیلی میچسبه یه طعم خاص و بخصوصی داره

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    این نوع ماهی اسمش ماهی سرخو هست که برای کباب کردن خیلی مناسب و خوشمزه هست

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • محمد

    بی نظیره..مخصوصا کباب ماهی گاریز..

    ۲۱ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    بسيار خوشمزه است ماهي كبابي تازه
    جنوبي ها ي عزيز به موادي كه با سبزي و تمبر هندي درست مي كنند و داخل شكم ماهي را پر مي كنند “حَشو” مي گويند

    ۱۸ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد