0
  • کامران فاضلی

    بعضی ها روغن جوشی رو به روش مرمر جان درست می کنن البته در اکثر مواقع از خمیر هر نانی که باشه هم میشه استفاده کرد ادویه ای که استفاده می شه از ترکیب چند نوع مواد است کنجد، سیاه دانه، تخم شوید، تخم گشنیز، گلرنگ و شنبلیله خشک

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۰:۵۰:۰۵ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    در اصل به دلیل ارتباط جنوب با هند در گذشته منتقل شده نه فقط خوزستان بلکه هرمزگان و بوشهر هم دارن

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۰:۳۹:۲۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    ماهی صبور رو با سبزی پلو سرو می‌کنن داخل شکم ماهی رو هم از سبزی پر می‌کنن

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۰:۳۸:۱۹ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    ترشه شامی، غذای گیلانی بسیار آسان پخت و خوشمزه‌ای هست که، طعمی ملس و بسیار خاص برای تمامی سلیقه و ذائقه ها داره

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۰:۳۶:۳۳ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    نازخاتون بخاطر وجود آبغوره چربی خون رو نابود میکنه و وجود سیر فشار خون رو پایین میاره

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۰:۳۵:۲۵ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    ترکیبی از کدو حلوایی و سیر این غذای محلی و سنتی گیلانی را به وجود آورده کویی تره و یا کوئی تره غذایی گیلانی معروف هست و عطر بی نظیرش اون رو زبانزد می کنه

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۰:۳۲:۰۵ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    در طبخ این خورش از نخود، گوشت قرمز، پیاز خردشده، دارچین و زردچوبه استفاده می شه

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۰:۲۷:۱۶ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    تفاوتی که آش انار با بقیه آش ها داره اینه که تو دستور تهیه آش انار از گوشت چرخکرده استفاده میشه

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۰:۲۶:۰۰ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    این اش مخصوص سبزواری هاست ومعمولا با کتلت یا کوکو سبزی سرو میشه

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۰:۲۱:۰۶ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    خشیل یک غذای محلی از استان آذربایجان است که با وجود پر کالری بودن بسیار مفید و مقوی است و برای روز های سرد سال انتخاب خوبی برای صبحانه و عصرانه است.

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۸:۳۱:۳۸ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    به نظرم تخم مرغ و میزان سبزی معطر رو میشه اضافه کرد خوش طعم تر میشه مطمئنا

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۸:۲۹:۵۲ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    عالیه فقط حدود نصف لیوان گلاب ما بهش اضافه کردیم عالی تر شد امتحان کنید

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۸:۲۸:۰۵ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    اگر مقدارى پودر هل و زنجبیل و دارچین هم به گلاب افزوده شود عالى می شه, من تست کردم خوب شد.

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۸:۲۷:۰۱ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    آشی ساده و بی‌دردسر و بدون حبوبات که فقط با برنج ، عدس و بلغور گندم پخته میشه

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۸:۲۱:۰۳ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    تبریزی‌ها معمولا آش اوماج را زمستان‌ها می‌پزند که برای سرما‌خوردگی بسیار مفید هستست. برای تهیه آش اوماج از پیاز فراوان، عدس، رشته یا اوماج استفاده میشه

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۸:۱۸:۰۳ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    چغندر از گیاهان خوشمزه و پرخاصیتی هست که در فصل زمستان بسیار فراوان هست

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۸:۱۶:۰۶ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    آش الوک جهرم یکی از آش های بومی فارس ، بسیار مقوی و سرشار از کلسیم و آهن هست.

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۸:۱۱:۳۳ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    خیلی خوشمزه هست. یکی از جاهایی که به شدت گیاه ریواس اونجا وجود داره کوههای اقلید استان فارس هست

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۸:۰۹:۱۲ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    این غذا مخصوص جای خاصی نیست. ولی استفادش تو پاوه و کردستان بیشتره.

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۸:۰۷:۱۶ پاسخ دادن
  • کامران فاضلی

    این آش هم کشک نمیخواد ولی سیر داغ حتما باید باهاش مصرف بشه حبوباتم خیلی سنگینش میکنه

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۸:۰۵:۵۵ پاسخ دادن