در این مطلب می خواهیم با غذاهای محلی چهار محال و بختیاری آشنا شویم . استان چهار محال و بختیاری به علت وجود قوم عشایر غذاهای مقوی و متنوعی دارد و در سفر به این استان زیبا که هم از نظر جاذبه های گردشگری و آب و هوای بسیار خوب این منطقه و لذت خوردن غذاهای محلی لذت سفر را دو چندان می کند . غذاهایی که از منابع طبیعی و سالم تهیه می شوند .
کباب بختیاری
از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای چهار محال و بختیاری کباب بختیاری است که نه تنها در استان چهار محال و بختیاری بلکه در تمام شهرهای ایران شعبه ای دارد .
برای آشنایی با طرز تهیه کباب بختیاری لطفا اینجا را کلیک بفرمایید .
چلو خورش به
از غذاهای پر طرفدار و مجلسی قوم بختیاری پلو خورش به می باشد که طبع معتدل به گرم دارد و خواص فراوانی دارد . این غذا منبع فیبرو سبوس مناسب برای پوکی استخوان ,خونساز است و دارای انواع ویتامین ها می باشد .
برای آشنایی با طرز تهیه چلو خورش به لطفا اینجا را کلیک بفرمایید .
شوربای قیمه ریزه
خوراک شوربای قیمه ریزه یکی از غذاهای لذیذ استان چهار محال و بختیاری است که طرفداران زیادی دارد .
برای آشنایی با طرز تهیه شوربای قیمه ریزه لطفا اینجا را کلیک بفرمایید .
اوترشی
اوترشی بیشتر در فصول گرم سال در میان عشایر بختیاری پخته می شود و از جمله غذاهایی است که به سرعت و سادگی تهیه می شود و دارای مزه ملس متمایل به ترش است .
برای آشنایی با طرز تهیه اوترشی لطفا اینجا را کلیلک بفرمایید .
گردو پلو
گردو پلو از جمله غذاهای مقوی و سالم است که در بخش هایی از استان چهار محال و بختیاری بخصوص سامان پخت می شود .شهرستان سامان به علت دارا بودن تولیدات باغی بخصوص گردو و بادام در سطح ایران مشهور است .
برای آشنایی با طرز تهیه گردو پلو لطفا اینجا را کلیک بفرمایید
نظر کاربران :
اره کباب اش خوشمزه بود
خود کباب بختیاری برای استان چهرمحال بختیاری اصل این کبابو میشه فقط تو استان خودش خورد
عالیه.غذاهای شهر کرد مخصوصا کباب های خوشمزه و خوشگوشتش حتما پیشنهاد میکنم.ما که هر وقت به شهر کرد میریم برای کباب خوردن لحظه شماری میکنیم