ئاش ماس غذای محلی استان کردستان می باشد
مواد لازم:
برای ۵ نفر
برنج ۳۰۰ گرم
ماست ۵۰۰ گرم
روغن ۵۰ گرم
نعناع خشک ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا برنج را پس از پاک کردن و شستن در یک قابلمه ریخته ۲ کاسه آب به آن اضافه کنید و روی گاز قرار دهید تا بپزد هنگامی که برنج به صورت شور با در آمد از روی گاز بردارید و بگذارید کمی سرد شود پس از آن ماست را در ظرفی صاف کرده و به برنج پخته اضافه کنید در وقت کشیدن غذا نعناع داغ را بر روی کاسه ها بریزید .
نظر کاربران :
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.