رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۳۱ تیر ۱۳۹۶

رستوران حیدری کرمانشاه

لینک این مطلب کپی شد!

دنده کباب نوعی کباب با گوشت تازه و خوش طعم مخصوص کرمانشاه است که بطرز زیر تهیه می شود:
ابتدا چند دنده را در کنار یکدیگر قرار داده و سپس گوشت بالای دنده را در طول نصف کرده و از هم باز می کنند و سپس مقدار زیادی گوشت تازه و تا قسمتی چرب را ساطوری کرده و مابین گوشت های قسمت های فوقانی دنده های مذکور قرار میدهند و برای این که این مجموعه از یکدیگر بر روی منقل جدا نشود با ۴ الی ۶ سیخ و به طرز ماهرانه ای از زیر و رو آن را نگه میدارند و سپس مجموعه فوق را به ذغال و آتش سپرده و در هنگام کباب شدن با قلم مو روی آن چاشنی سس میزنند!
این یکی از معروفترین غذاهای کرمانشاه است که بهترین طعم آن را می توانید در رستوران قدیمی اما باحال حیدری بچشید.
نوش جان!

آدرس :کرمانشاه، طاق بستان

-1 رستوران حیدری کرمانشاه

 

 

 

-5 رستوران حیدری کرمانشاه

-6 رستوران حیدری کرمانشاه

-7 رستوران حیدری کرمانشاه

 

 

-10 رستوران حیدری کرمانشاه

-11 رستوران حیدری کرمانشاه

-12 رستوران حیدری کرمانشاه

           
 

نظر کاربران :

  • رامین

    قبلاً خیلی عالی بود و واقعاً یک سر و گردن از بقیه بهتر بود. اما اخرین بار که رفتم بطرز تابلویی کیفیتش افت کرده بود. کاملاً تابلو از مرغ های یخ زده ایتفاده کرده بود. قبلاً از جوجه تازه استفاده می کرد.

    ۲۹ شهریور, ۱۳۹۹ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *