جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

دلمه کلم

تاریخ بروزرسانی :
۲۲ شهریور ۱۳۹۳

مواد لازم:

کلم پیچ:۱ ‏عدد متوسط

برنج:۱ ‏پیمانه

‏ترخان خشک:۱ ‏پیمانه سر خالی

مغز گردوی چرخ‌کرده:۱ ‏پیمانه

‏ادویه تند:نصف قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ‌کرده:۲۵۰ ‏گرم

پیاز:۱ ‏عدد

نمک، فلفل، روغن:به مقدار لازم
طرز تهیه

۱. ‏پیاز خلال کرده ‏را سرخ نموده ‏و گوشت چرخ‌کرده ‏را به آن بیفزایید تا سرخ ‏شود.

۲. مغز گردو و سبزی معطر را افزوده ‏و پس از کمی تفت زیر گاز را خاموش کنید.

۳. ادویه تند و نمک را اضافه کرده ‏و آن را هم کمی تفت می‌دهیم. برنج را جوشانده ‏و آبکشی نمایید. سپس آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.

۴. کلم را در مقداری آب جوش ریخته و دو قاشق سرکه و نمک اضافه کنید. باید دقت کنید برگ‌ها زیاد نجوشند که شکاف بردارند. پس از آن کلم را در آبکش ‏ریخته و با ملایمت برگ های آن را جدا کنید. سپس وسط هر برگ مقداری مخلوط ‏گوشت و برنج بریزید و لایه‌های اطراف برگ را روی هم جمع کنید.

۵. دلمه‌های پیچیده شده ‏را روی هم در قابلمه مناسبی چیده ‏و یک استکان آب به همراه کمی ‏روغن به دلمه‌ها بیفزایید.

۶. درب قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید تا دلمه‌ها بپزند.

دلمه کلم دلمه کلم

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *