رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱۷ آبان ۱۳۹۶

خوراک ماهی متوتا یا حسینه قشم

لینک این مطلب کپی شد!

ماهی متوتا یا حشینه بیشتر برای تهیه مهیاوه (نوعی سس ماهی است که روی نان محلی زده می‌شود) استفاده می‌شود. گاهی سر و دم متوتای تازه را جدا می‌ کنند و شکمش را پاک کرده و در روغن و پیاز داغ سرخ می‌ نمایند و گاهی هم آب تمر هندی یا رب گوجه‌ فرنگی و فلفل سبز به آن اضافه می‌کنند و گاهی نیز با برنج هم سرو می شود. این غذا با این که با مواد کمی تهیه می شود اما از غذا های بسیار خوشمزه و لذیذ قشم به شمار می آید.

متوتا خوراک ماهی متوتا یا حسینه قشم

           
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    برای اولین بار بود که یه همچین چیزی میخوردم واقعا خوشمزه بود یه طعم محشر و متفاوتی داشت

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *