جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

طرز تهیه حلوا کفگیری تبریز

تاریخ بروزرسانی :
۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹

طرز تهیه حلوا کفگیری تبریز که یکی از حلواهای بسیار متنوع و بینظیر تبریز هست را می خواهیم برایتان شرح دهیم . این حلوا بسیار خوشمزه و لذیذاست و در بین آذری های عزیز از محبوبیت خاصی برخوردار است. با ما همراه باشید.

حلوا کفگیری طرز تهیه حلوا کفگیری تبریز

مواد لازم حلوا کفگیری

آرد نخودچی: الیوان
آرد سفید قنادی :۲ لیوان
پور قند : ۲ لیوان
کره :۵۰ گرم
گردو یا بادام خرد شده : نصف لیوان
روغن جامد یا نیمه جامد :دو سوم لیوان
پودر هل :۲ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده :۱ قاشق سوپخوری

دستور پخت حلوای کفگیری تبریز

برای درست کردن حلوا کفگیری ابتدا آرد سفید را با حرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه تفت می دهیم. توجه داشته باشید که حرارت باید خیلی کم باشد تا خامی آرد گرفته شود و رنگ آن نیز زیاد تغییر نکند. حال تابه را از روی حرارت بردارید و آرد نخودچی را داخل آرد سفید الک دهید. سپس دوباره آن را روی شعله قرار دهید و حدود ۱۰ دقیقه با این آرد تفت دهید. آرد ها را الک کنید و بعد کره و روغن را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. حال تابه را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
در این میان هل را آسیاب کنید. سعی کنید هل را از قبل آسیاب نکنید زیرا عطر آن از بین می رود، بهتر است همون لحظه آن را آسیاب کنید. بادام یا گردو را نیز در آسیاب بریزید و فقط در حد اینکه کمی خرد بشن آسیاب کنید.

بعد از اینکه آرد خنک شد، نثار را داخل مواد الک کنید. توجه داشته باشید که اگر نثار را الک نکنید داخل حلوا گلوله شکل می شود. سپس پودر هل و زعفران را به آن اضافه کنید و با پشت قاشق نثار را به خورد آرد بدهید این مرحله کمی دشوار است، سعی کنید با تمام قدرتتان نثار را به خورد آرد دهید. بادام یا گردو را نیز اضافه کنید. حالا به کمک دستتان حلوا را فشار دهید تا منسجم شود، حلوا را کنار تابه جمع کنید. سپس کفگیر را داخل حلوا فرو کنید و حلوا را بلند کنید، سپس بشقاب را روی حلوا برگردونید و حلوا را توش برگردانید. حال حلوای شما آماده سرو است.

امیدوارم حلوا کفگیری را درست کنید واز خوردنش لذت ببرید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.

 

حلوا کفگیری 1 طرز تهیه حلوا کفگیری تبریز

 

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 55 میانگین: 3.8]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • لیلا موسوی

    پودررر هل

    ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۰ پاسخ دادن
  • سارا

    سلام خواهش نثار توضیح دهید چیه ؟

    ۳ اردیبهشت, ۱۴۰۰ پاسخ دادن
    • سمیه

      همون پودر قند

      ۳۱ مرداد, ۱۴۰۰
  • zhinoo

    گردو بادوم نریزیم نمیشه

    ۱۰ آذر, ۱۳۹۹ پاسخ دادن
  • صبا خوشزبانی

    سلام زنجبیلی به جای زعفران زنجبیل ریخته میشه؟؟؟؟ و اینکه پودرش یا رنده اینا میشه؟؟؟؟؟

    ۳ آذر, ۱۳۹۹ پاسخ دادن
    • رضائی

      حلوا زنجبیلی با این یه خورده فرق داره ، حلوا زنجبیلی خشک هست ، با آرد گندم و برنج و نثار یا همون پدر قند درست میشه بهش پودر هل میزنن ، ولی حلوای کفگیری که ایشون فرمودن ما بهش میگیم حلوای تَر ، باید زعفرون داشته باشه حالا بهش گلاب هم زدیم ایرادی نداره ، این شبیه کاچی درست میشه ولی سفت تر از کاچیه . اینو با شکر هم میشه درست کرد.

      ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۰
  • فاطی

    میشه به جاپودرقندشکربریزیم؟

    ۱۸ مهر, ۱۳۹۹ پاسخ دادن
    • اسلوب

      سلام شکر رو در آسیاب پودر کنید اگر آسیاب نبود مشکلی نیست شکر بریزید

      ۱۹ مهر, ۱۳۹۹
  • عاطفه

    نثار چیه ؟

    ۲۷ خرداد, ۱۳۹۸ پاسخ دادن
    • 11

      همون پودر قند

      ۱۰ اردیبهشت, ۱۳۹۹
  • سید محمد حسینی

    تقریبا میشه بگی شبیه به همون حلوای زرد قنادی هستش ولی این یه نمه طعمه ملس تری داره ولی رفتین تبریز حتما تست کنین

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
    • دهقان

      خیلی خوشمزه ست

      ۱۸ آذر, ۱۴۰۰
  • سید محمد حسینی

    این فک کنم سوغات شهرشون باشه.تو مراسم عزاهاشونم دیدم استفاده میکنن.طعمو عطر خوبی داره

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    در خطه آذربايجان انواع حلواهاي خوشمزه وجود دارد كه در مراسم ، سوغات و يا به عنوان دسر سرو مي شود. مثل همين حلواي كفگيري، حلواي هويج، حلواي گردو

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    حلوا کفگیری یک از حلواهای خوش طعم و معطر مناسب سفره افطار ماه رمضان و نذریه که البته برای دوست دارانش همیشه مناسبه.

    ۷ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نسترن حبیب الهی

    یک حلوای خوشمزه و خوش عطر است که در عزاداریها و همینطور بعضی رستورانها به عنوان دسر سرو می کنند و دو نوع زعفرانی و زنجبیلی دارد .

    ۱۷ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *