سیبزمینی موجود در غذا مقدار گوشت را کمتر کرده و باعث شده هم بهصرفه باشد و هم کسانی که از گوشت قرمز محروم شدهاند، هوادارش شوند.
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت گوساله چرخ کرده:۵۰۰ گرم
پیاز متوسط رنده شده: یک عدد
تخممرغ: یک عدد
جعفری ساطوری شده: ۳ قاشق غذاخوری
سیب زمینی متوسط:یک عدد، آبپز
روغن مایع: به میزان لازم
آبغوره: یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه
۱ آب پیاز را گرفته و با گوشت، جعفری و تخممرغ مخلوط کنید. سیبزمینی را نیز رنده کرده و به مایه گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا مایه یکدست شود. نمک و فلفل آن را نیز اضافه کنید.
۲ از مایه به اندازه تخممرغ برداشته و آن را با دست پهن کنید تا ضخامت آن حدود ۲ سانتیمتر شود. همه مایه گوشت را به این صورت درآورید.
۳ روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و شامیها را در آن سرخ کنید. (هر طرف حدود ۵ دقیقه) سپس از ظرف خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرد. پس از اینکه همه شامی ها سرخ شد، آنها را دوباره به تابه برگردانده و آبغوره به آنها اضافه کنید و روی شعله متوسط به مدت ۱۵ دقیقه با در بسته بپزید. سپس در ظرف چیده و با چلو، کته یا نان سرو کنید.
نظر کاربران :
ترشه شامی، غذای گیلانی بسیار آسان پخت و خوشمزهای هست که، طعمی ملس و بسیار خاص برای تمامی سلیقه و ذائقه ها داره