جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

بشته واش کندلوس

تاریخ بروزرسانی :
۲ بهمن ۱۳۹۷

بشته واش یا بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی کندلوس می باشد این غذا نوعی آش اسفناج است که با سایر مواد مخلوط می شود و پرخاصیت و اشتها آور است .

بشته واش بشته واش کندلوس

موادلازم:
اسفناج ۱ کیلوگرم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
گردو (خرد شده) ۱ پیمانه
زیره سبز (آسیاب شده) ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱.۵ قاشق چای خوری
سیب زمینی (خرد شده) ۲ عدد
شیر ۱.۵ لیتر
عدس ۲ پیمانه

طرز تهیه:
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
۱ عدس را در ظرفی مناسب به همراه وقداری آب و نمک و کمی روغن آبپز کنید تا آب آن تبخیر شده و تنها چند قاشق باقی بماند.در ظرفی جداگانه اسفناج، شیر و سیب‌زمینی را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید.
۲ وقتی شیر جوش آمد زیر شعله را کم کنید و ۴۵دقیقه زمان دهید تا مواد با هم بپزند.
۳ حالا در ظرفی مناسب کمی روغن داغ کنید و تمام ادویه ها و گردو را با هم تفت دهید تا جایی که عطر آنها کاملا به مشام برسد.سپس عدس را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید و آنها را به غذا اضافه کنید اجازه دهید موادتان با هم چند جوش بخورند تا طعم بگیرند.سپس غذا را برای سرو آماده کنید.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    این آش سنتی و خوشمزه ای هستش یادش بخیر مامان بزرگم از این آش درست میکرد کلی هم اسفناج میریخت داخلش خلاصه نگم براتون

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    بشته واشو ما بهش میگیم اش اسفناج.خیلی خاصیت داره حتما امتحانش کنین

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    این غذا نوعی آش اسفناج است که با سایر مواد مخلوط می شود و پرخاصیت است

    ۷ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد