باقلوای دارچینی در استان اصفهان تهیه می شود و از شیرینی های پر طرفدار این استان می باشد در این برنامه با طرز تهیه آن آشنا می شویم .
۱۰ کیلو آرد سفید قنادی که باید وزن شود پس از آن حدود ۵ کیلو آب
در ابتدای کار ۲ قاشق نمک را در همزن برقی ریخته بعد از آن سه ملاقه شهد آب و شکر را ریخته بعد از آن پنج لیتر آبی را که وزن کرده بودیم را اضافه کرده و حدود ۱ کیلوگرم زرده تخم مرغ محتویات داخل همزن باید خوب با هم مخلوط شود تا تخم مرغ ها کف کنند . آرد هم به یکباره در یک مرحله به دیگر مواد اضافه می کنیم پس از گذشت ۱۰ دقیقبه همزدن خمیر کم کم شکل می گیرد اگز آب خمیر کم باشد آب اضافه کرده خمیر باید پفکی شود و به دست نچسبد به سه چانه تقسیم کرده و رویش را بپوشانید تا ور بیاید ….
نظر کاربران :
این شیرینی رو من تو میدون نقشه جهان از یه دست فروش خریدم و واقعا خوش مزه بود
این باقلوا مخصوص استان اصفهانه خیلی خوشمزه س ولی زیادی طعم دارچین میده یه کوچولو میزنه آدمو
شیرینی باقلوا عالیه.خدایش خوشمزه اس.ولی دارچین بهش نزنین خیلی سنگین میشه
این نوع شیرینی در استان اصفهان تهیه می شود و ویژه ایام نوروز است.
این نوع شیرینی در استان اصفهان تهیه می شود و ویژه ایام نوروز است. بسيار خوشمزه؛