جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

باسترماپلو

تاریخ بروزرسانی :
۲۸ خرداد ۱۳۹۷

یکی دیگر از غذاهای محلی استان اردبیل باسترماپلو نام دارد که اصالت آن به بادکوبه (باکو) باز می‌گردد. مواد ترکیبی این غذا هنگام سرو دیده نمی‌شود، زیرا محتویات آن داخل خود غذا پنهان یا به اصطلاح مدفون می‌شود. به همین دلیل به این غذای سنتی باسترما (مدفون‌ شده)، گفته می‌شود. این غذا بومی شهرستان آستارا نیز تلقی می‌شود. از نکات جالب دیگری که در مورد باسترماپلو می‌توان بیان کرد، نحوه‌ی سرو آن‌ است که جالب و منحصربه‌فرد به نظر می‌رسد. آشپزهای استان اردبیل معمولا پس از طبخ این غذا آن‌ را درون قابلمه‌های کوچک و تک‌نفره سرو می‌کنند. آن‌ها با استفاده از مرغ، رب ازگیل، گردو، برنج، زعفران، پیاز، کره، رب به، رب آلوچه و سیب‌زمینی به طبخ این غذای لذیذ و فوق‌العاده می‌پردازند.

باسترماپلو باسترماپلو

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 1 میانگین: 2]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    طعم خیلی خوبی داشت مخصوصا اون زعفرونی که داخلش ریخته بودن و اون سیب زمینی هایی که تهش میذارن

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    توی تور طبیعت گردی خوردم و همگی افرادی که با هم بودیم خوشمان آمد

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    من این غذا رو در آستارا خوردم که مزش بد نبود.حالا نمیدونم مزه خود غذا اینجوری بود یا اون رستوران خوب درستش نکرده بود

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    باسترما پلو یک غذای آذری است که در زنجان و اردبیل پخته می شود و نحوه سرو آن، در قابلمه های کوچک یک نفره است.

    ۷ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد