نگاهی بر جاذبه های کیش، تهران و مازندران

ایران کشوری با جاذبه های گردشگری فراوان است. ظرفیت گردشگری در ایران بسیار زیاد است ولی در مقایسه با کشورهایی همچون ترکیه، دبی، گرجستان، ارمنستان و سایر کشور های همسایه ایران که جاذبه های گردشگری و طبیعی آنها بسیار کمتر است، سالانه گردشگران کمتری را جذب می کند. گردشگری و صنعت توریسم یکی از بهترین و پردرآمدزا ترین صنعت ها برای بهبود اقتصاد یک کشور است. کشوری همچون ترکیه که منابع نفتی و معدنی در آن جود ندارد بیشتر درآمد خود را از گردشگرانی که

بیشتر بخوانید...

حلوای گردو

حلوای گردو از تنقلات اصلی مردم آذربایجان‌غربی در شب یلداست و آنها در روز منتهی به این شب با تشکیل صف‌های طویل در مقابل حلوا فروشی‌ها تلاش می‌کنند حلوای تر ‌وتازه به محفل شب یلدا ببرند. این حلوای خوشمزه در 10 کارگاه بزرگ حلواپزی ارومیه و تعدادی از کارگاه های کوچک تهیه می شود برای تهیه حلوای گردویی ابتدا شیره انگور، شکر و گلوکز را در داخل دیگ مسی می‌ریزند و به آن حرارت می‌دهند تا به جوش آید. پس از جوش آمدن آن حرارت را کم می‌کنند تا به آن جوش

بیشتر بخوانید...

نخود پزی ممقان

شهر ممقان با جمعیتی در حدود 15000 نفر در 35 کیلومتری جنوب غرب تبریز و در مسیر جاده تبریز - مراغه به فاصله 3 کیلومتر با جاده اصلی واقع گردیده است. غیر از زراعت ، عمده فعالیت اقتصادی این شهر مربوط به صنعت نخود پزی است . شغل نخود پزی که همان تبدیل نخود سفید خام به نخود آجیل است از 50 سال پیش در ممقان مرسوم بوده و با زندگی و معیشت مردم این شهر عجین گردیده است. شهر ممقان با 1300 کارگاه نخود پزی بزرگترین مرکز تولید نخود چی و سویا و رتبه اول تولید این محصول را د

بیشتر بخوانید...

حلوای سیاه

حلوای سیاه، یکی ازغذاهای سنتی استان اردبیل است که به علت داشتن خاصیت گرمی در فصل زمستان بیشتر استفاده می شود. حلوای سیاه از جوانه گندم، آرد سبوس دار، کره حیوانی، شیره عسل، تهیه شده و ادویه جات و پودر پسته، گردو و نارگیل نیز هنگام خوردن به آن افزوده می شود. این غذا سرشار ازکالری، پروتئین، کربوهیدرات، چربی و به مقدار کافی ویتامینهای C-B-E و املاح کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای آمینه است. حلوای سیاه اردبیل در درمان برخی از بیماریها نظیرلاغری، کم

بیشتر بخوانید...

نان كشتا

پخت نان های سنتی و محلی در گیلان از رسم و رسوم مردمان این دیار است که در مناطق مختلف رواج دارد یکی از این نان ها که بیشتر در مناطق شرق گیلان پخت می شود، " نان خرفه یا خلفه" بوده که به "نان کشتا" نیز معروف است. برای پخت این نان که در آستانه اشرفیه رواج زیادی دارد، بعد از پختن کدو و پوست گرفتن آن، آرد گندم و آرد دانه های شنبلیله و گیاه خرفه را همراه با کمی نمک به آن اضافه می کنند. پس از مخلوط کردن این مواد و ورز دادن خمیر، چانه های کوچکی از خمیر تهیه کر

بیشتر بخوانید...

کماچ سن کرمان

کماج سِهِن نوعی شیرینی مخصوص استان کرمان می‌باشد. در این شیرنی از آردی مثل آرد سمنو برای خمیر استفاده می‌شود. در میان لایه‌های خمیر قبل از گذاشتن در فر خرما با مغز گردو، بادام یا پسته افزوده می‌شود. این شیرینی فاقد هرگونه افزودنی نگهدارنده است، ولی می‌توان آن را به مدت طولانی در بیرون از یخچال جا داد. با توجه به اینکه مواد تشکیل دهندهٔ آن بسیار پرکالری هستند، پس از خوردن یک قطعه از آن با یک لیوان شیر احساس سیری به وجود می‌آید. مواد لازم بر

بیشتر بخوانید...

سفال طرح جدید

ساخت سفال با بهره گیری از خاك رس قرن هاست كه مورد توجه بشر بوده است و از ظروف سفالین برای بهره گیری در زندگی استفاده می شده است و هنرمندان زیادی در این زمینه مشغول فعالیت هستند . كه البته همه اكنون نیز ظروف سفالین جایگاه خود را در بین مردم یافته و در زندگی روزمره مورد بهره قرار می گیرند با توسعه این هنر رشته های دانشگاهی هم در این زمینه ایجاد شده است كه دانشجویان این رشته در لالجین كه پایتخت سفال كشور نام گرفته است ،از خاك رس طرحهایی زیبا ساخت

بیشتر بخوانید...

تفاهم‌نامه‌ی همکاری بین دو موزه‌ی نخست ایران امضاء شد

کتابخانه و موزه ملی ملک و موزه ملی ایران، به عنوان نخستین موزه‌های «وقفی- خصوصی» و «دولتی» ایران، هم‌زمان با برگزاری آیین وقف‌نامه‌ای گرامی‌داشت بعثت پیامبر اکرم (ص) تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند. به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی کتابخانه و موزه ملی ملک، موقوفه آستان قدس رضوی، کتابخانه و موزه ملی ملک _ نخستین موزه وقفی- خصوصی ایران_، همزمان با برگزاری آیین سالانه گرامی‌داشت بعثت رسول اکرم (ص)؛ و همچنین هشتادمین سال بنیان‌گذاری م

بیشتر بخوانید...

شیرمال

شیرمال سوغات استان سمنان شیرمال یکی ازنان های قندی شهر سمنان است.که ترکیبی ازآرد،شکروشیر می باشد.شیرمال از قدیمی ترین نان قندی محلی شهر سمنان و به عنوان سوغات سمنان معروف است سابقه پخت این نان در شهر سمنان به بیش از صد سال پیش بر می گردد.

بیشتر بخوانید...

نان ساجی

نان ساجی نوعی نان پهن و نازک است که بر روی یک صفحه فلزی دوار به نام ساج پخته می‌شود. این نان به گونه و اندازه‌های مختلف از جمله نان تیری، نان تپ تپی، ته‌کِلِه‌ایی و فه‌تیره پخته می‌شود. این نان در میان مردم کرد و لر استان‌های کرمانشاه، لرستان،ایلام،خوزستان و فارس پخته می‌شود.

بیشتر بخوانید...

ادویه سوغات آبادان

در میان سوغات آبادان، شاید ادویه آبادان از دیگر ارمغان های این شهر توجه بیشتری را به خود جلب نماید. در شهری که خرما و ماهی و حصیر و بوریایش، زبانزد خاص و عام است، عطر ادویه اش هوش از سر هر اهل «دلی» می رباید و خواه ناخواه او را به دنبال خویش می کشاند. اصولاً مردم آبادان، با توجه به طبع جنوبی و دریایی خویش و نوع غذاهایی که خاص این مناطق می باشند، علاقهء فراوانی به مصرف ادویه جات بویژه ادویجات هندی و پاکستانی دارند که در این شهر کم نیستند مغازه ه

بیشتر بخوانید...

انگشتر شرف‌الشمس

19فروردین ماه هر سال معروف به روز شرف‌الشمس است كه در ساعاتی خاص از آن با آدابی ویژه‌، نشانه‌هایی كه نماد اسمای مقدس است توسط اساتید انگشت شماری بر روی عقیق زرد حك می‌شود و گویا اگر خارج از ساعات تعیین شده اقدام به حكاكی آن شود، خاصیت‌ لازم را نخواهد داشت و بی‌اثر می‌شود. نكته مهم در این بین وجود سنگ عقیق نیست؛ بلكه نقش حك شده بر روی آن است. نقش حك شده بر روی عقیق زرد شامل 13 حرف می‌شود كه گفته می‌شود چهار حرف آن از تورات، چهارحرف از انجیل و

بیشتر بخوانید...

اقامتگاه بوم گردی کوشک آقامحمد قمصر

اقامتگاه بوم گردی کوشک آقامحمد قمصر در سال 1394 فعالیت خود را آغاز کرد. قدمت بنای این هتل باغ که دارای معماری کوشک می باشد، به بیش از 70 سال پیش باز می گردد. در سال 1393 جهت پذیرایی از دوست داران این نوع اقامتگاه ها، با حفظ معماری سنتی خود، بازسازی شدند. 6 باب اتاق اقامتگاه بوم گردی کوشک آقامحمد، محصور در باغی سرسبز به وسعت 1200 متر مربع هستند که نمای زیبایی را در این اتاق ها بوجود آورده است. به دلیل حفظ معماری سنتی و القاء حسی نوستالژیک، برخی از اتاق

بیشتر بخوانید...

ويلا نخل فریدونکنار

متل ساحلی نخل در سال 1384 در شهرستان فریدونکار به بهره برداری رسید. این متل دارای 7 باب ویلا می باشد امكانات ويلا نخل فریدونکنار پاركينگ صندوق امانات تاکسی سرویس شبانه روزی خارج از هتل فضای سبز مسير پياده روی مكالمه كاركنان مسلط به زبان انگليسی سرگرمي پارک بازی كودكان خدمات روم سرويس پذيرش 24 ساعته خدمات بيدار باش فكس فتوكپي روم سرويس 24 ساعته خدمات اینترنتی اینترنت رایگان! در لابی و ویلا پارکینگ رایگان! غیر مسقف قوا

بیشتر بخوانید...

هتل همیاران فریدونکنار

هتل همیاران فریدونکنار در سال 1391 به بهره برداری رسید. ساختمان این هتل در 4 طبقه بنا شده و دارای 29 واحد اقامتی می باشد. فاصله کوتاه هتل همیاران تا ساحل دریای خزر از نکات قابل توجه اقامت در این هتل به شمار می رود و نمای اکثر این اتاق ها رو به دریا است که همین موضوع گردشگران زیادی را به هتل همیاران فریدونکنار جذب کرده است. این هتل از هتل های سه ستاره استان مازندران است و در حد فاصل شهر های محمودآباد و بابلسر واقع شده است. رستوران و کافی شاپ های هت

بیشتر بخوانید...

هتل آپارتمان کیش مهر فریدونکنار

هتل آپارتمان کیش مهر فریدونکنار در سال 1393 شروع به ساخت کرد و در فروردین 1395 به بهره برداری رسید. این هتل در محوطه ای بزرگ قرار دارد که دارای یک ساختمان اصلی 4 طبقه است. 40 باب سوئیت نیز در ساختمان های دو طبقه به صورت مجزا در این محوطه پراکنده هستند. از نکات بازر هتل آپارتمان کیش مهر دسترسی آسان به ساحل دریای خزر می باشد. هتل کیش مهر فریدونکنار از هتل های دو ستاره استان مازندران است که در حد فاصل شهر های محمود آباد و بابلسر واقع شده است. لازم به ذکر

بیشتر بخوانید...

ضرورت زنده‌سازی جداره‌های تاریخی تبریز در آستانه تبریز 2018

شهردار تبریز بر ضرورت مرمت و زنده‌سازی جداره‌های تاریخی تبریز در آستانه تبریز 2018 تأکید کرد. به گزارش ایسنا، «صادق نجفی» در جلسه‌ای که به‌منظور بررسی راه‌های زنده‌سازی جداره‌ها و پیاده‌راه‌های تاریخی تبریز ترتیب داده شده بود، گفت: تبریز دارای هویت فرهنگی غنی و توانمندی است و پیاده‌راه‌های تاریخی موجود در بافت تاریخی نشانگر این هویت گران بهاست. نجفی ادامه داد: منظر شهری در بافت تاریخی تبریز باید از زواید بصری پاکسازی شود و با تو

بیشتر بخوانید...

هر چادر عشایر، یک کارگاه تولیدی

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان این‌که 20 درصد تولیدات پروتئینی استان را عشایر تولید می‌کنند، گفت: با توجه به این امر هر چادر عشایر یک کارگاه تولیدی کوچک محسوب می‌شود که انواع محصولات را تولید کرده و این کارگاه‌ها باید توسعه‌یافته و شمار چادرهای عشایری بر اساس برنامه‌ریزی مناسب افزایش یابند. به گزارش ایسنا، «اسماعیل جبارزاده» عصر دیروز(یکشنبه سوم اردیبهشت‌ماه) در دیدار با معتمدین و عشایر نمونه آذربایجان‌شرقی، با اشاره به جایگاه

بیشتر بخوانید...

تجربه تاریخی در شهر «یزد» یک الگوست

معاون میراث‌فرهنگی در سومین نشست تخصصی بین‌المللی مرکز میراث ناملموس تهران که با موضوع پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس برای پایدارسازی محیط‌زیست برگزار شد، تجربه تاریخی به دست آمده از شهر یزد را در حفظ میراث ملموس و ناملموس و توسعه پایدار محیطی یک الگو دانست. به گزارش ایسنا، در سومین نشست تخصصی بین‌المللی مرکز میراث ناملموس تهران با موضوع پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس که برای پایدارسازی محیط‌زیست با همکاری دانشگاه شهید بهشتی، ک

بیشتر بخوانید...

رویداد فراملی «تبریز ۲۰۱۸» در هیئت دولت تصویب شد

به گزارش میراث‌آریا به‌نقل مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، هیئت دولت در جلسه امروز خود یکشنبه ۳ فروردین رویداد فراملی تبریز ۲۰۱۸ را تصویب و این مصوبه را برای اجرا به سازمان میراث‌فرهنگی صنایع‌دستی و گردشگری ابلاغ کرد. سیدهادی قره‌سید رومیانی، معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌های سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در این‌باره گفت: «بر اساس مصوبه سازمان کنفرانس اسلامی، تبریز در

بیشتر بخوانید...
صفحه 1 از 883