هویج یکی دیگر از مواد خوراکی مغذی و بسیار مفید است که همواره مصرف آن از سوی پزشکان و کارشناسان تغذیه و سلامتی، توصیه شده است. مهمترین خاصیت هویج به دلیل ویتامین A موجود در آن است که از ویتامینهای مورد نیاز بدن به شمار میآید. انسانها نیز استفاده از این مادهی شگفتانگیز را در اولویتهای برنامهی غذایی خود قرار داده و به روشهای مختلفی آن را مصرف میکنند. خورشت هویج یکی دیگر از غذاهای سنتی و اصیل استان اردبیل است که طرفداران بسیاری را در سراسر این استان از آن خود کردهاست. البته ناگفته نماند که این غذا یکی از خوراکهای محلی و سنتی شهر تبریز نیز محسوب شده و خانوادههای بسیاری در این شهر زیبا و دوستداشتی به طبخ و تهیهی آن میپردازند. میتوان این غذا را با استفاده از هویج، گوشت قرمز، روغن، پیاز، زعفران، رب گوجهفرنگی، نمک، آبلیمو و آبغوره تهیه کرد.
۲۸ خرداد ۱۳۹۷
به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 1 میانگین: 5]
نظر کاربران :
مهمترین فوت های کوزه گری در این غذا رو بدونید:
هویج ها رو آبپز نکنید و حتما سرخ کنید
.هویج باید خلالی نازک خرد بشه و باید حوصله به خرج دهید
طعم اصلی غذا با گوشت گوسفند حاصل میشه
.چاشنی اصلی خورشت زعفران دم کرده و آب لیمو و آبغوره
همیشه با عشق وعلاقه آشپزی کنید و عجله نکنید
این غذا پر از هویجه من خودم به شخصه عاشق گوشتم ولی هیجی که داخلش بود طعمشو شیرین کرده بود
شبیه همون خورشت آلو هستش ما هم همین شکلی اون غذا رو درست می کنیم.