رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲ مرداد ۱۳۹۳

کویی تره گیلانی

لینک این مطلب کپی شد!

کویی تره یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است.

کویی تره کویی تره گیلانی

مواد لازم:

کدو حلوایی: نصف عدد

سیر: سه حبه

گردو: ۱۵۰ گرم

رب انار و رب گوجه‌فرنگی و شکر: از هر کدام دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب: به میزان لازم

طرز تهیه

* سیر را له و با روغن سرخ کنید.

* بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید.

* گردوی ساییده‌شده، رب انار، رب گوجه‌فرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.

* کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید.

           
 

نظر کاربران :

  • کامران فاضلی

    ترکیبی از کدو حلوایی و سیر این غذای محلی و سنتی گیلانی را به وجود آورده کویی تره و یا کوئی تره غذایی گیلانی معروف هست و عطر بی نظیرش اون رو زبانزد می کنه

    ۱۸ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *