رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲ مرداد ۱۳۹۳

کوکوی اشپل

اشتراک گذاری

اشپل، همان تخم یا خاویار ماهی است که گیلانی‌ها از آن کوکوی خوشمزه‌ای تهیه می‌کنند.

اشپل کوکوی اشپل

مواد لازم برای ۶ نفر :

سبزی ( تره- جعفری- شوید- نعنا): ۳۰۰ گرم

سیب‌زمینی متوسط: ۳ عدد

پیاز متوسط: ۱ عدد

تخم‌مرغ: ۵ عدد

سیر: ۳ حبه

اِشپل*: ۳ عدد

نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم

کوکوی اشپل

طرز تهیه:

سبزی، پیاز، سیب‌زمینی و سیر را چرخ می‌کنیم.

سپس اشپل ماهی را داخل آن ریخته و له می‌کنیم (می‌توانیم با میکسر همه را میکس کنیم).

سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم‌مرغ‌ها را در آن می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم.

داخل تابه کمی روغن مخصوص سرخ کردنی می‌ریزیم.

وقتی روغن داغ شد، مایه‌ی کوکو را داخل آن می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد.

وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برش می‌زنیم و برمی‌گردانیم تا روی دیگر آن هم بپزد.

زمان لازم برای پخت این کوکو، نیم ساعت تا چهل دقیقه است.

 

اشپل 1 کوکوی اشپل

           
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفيع

    اگر بوي ماهي شما را اذيت مي كند سراغ اين كوكو نرويد اشپل بسيار بو دارد. اما شماليهاي عزيز اغلب مشكلي ندارند

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *