سر و پولک ماهی ساردین را جدا کرده، شکم آن را خالی می کنند و در آب نمک و زردچوبه می جو شانند. بعد از جوشیدن پوست و استخوان آن را جدا می کنند. ماهی پخته شده را کاملاً له می کنند و آب آن را می گیرند. مقداری فلفل، ادویه و سبزی (گشنیز و شوید) نمک، تخم مرغ، سیب زمینی آب پز و فلفل سبز به آن اضافه می کنند. از پیاز خرد شده کمتر استفاده می شود زیرا پیاز باعث میشود هنگام سرخ شدن مواد از هم بپاشند. بعد از مخلوط کردن کامل مواد آن را به صورت دایره های کوچک در روغن داغ پهن میکنند تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن کامل می توان این غذای لذیذ را با کمی رب انار سرو کرد.
۱۷ آبان ۱۳۹۶
به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
نظر کاربران :
بسیاربسیارلذیذ ، از اون طعمهای نوستالژی ما
یه طعم تندی به خصوصی داره بیشترین چیزی که اونو خوشمزه میکنه سیب زمینی و گشنیزه
من این غذا رو خوردم ،شکلش شبیه به فلافل هست ولی مزش کاملا متفاوته و خیلی خوشمزه هست
نخوردم ولی باید خوشمزه باشه..حتما امتحانش میکنم