جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

کوفته ماهی مومغ ( ساردین ) قشم

تاریخ بروزرسانی :
۱۷ آبان ۱۳۹۶

سر و پولک ماهی ساردین را جدا کرده، شکم آن را خالی می‌ کنند و در آب نمک و زردچوبه می‌ جو شانند. بعد از جوشیدن پوست و استخوان آن را جدا می‌ کنند. ماهی پخته شده را کاملاً له می‌ کنند و آب آن را می‌ گیرند. مقداری فلفل، ادویه و سبزی (گشنیز و شوید) نمک، تخم‌ مرغ، سیب‌ زمینی آب‌ پز و فلفل سبز به آن اضافه می‌ کنند. از پیاز خرد شده کمتر استفاده می‌ شود زیرا پیاز باعث می‌شود هنگام سرخ شدن مواد از هم بپاشند. بعد از مخلوط کردن کامل مواد آن را به صورت دایره‌ های کوچک در روغن داغ پهن می‌کنند تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن کامل می توان این غذای لذیذ را با کمی رب انار سرو کرد.

کوفته ماهی کوفته ماهی مومغ ( ساردین ) قشم

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • فرح

    بسیاربسیارلذیذ ، از اون طعم‌های نوستالژی ما

    ۲۶ خرداد, ۱۴۰۰ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    یه طعم تندی به خصوصی داره بیشترین چیزی که اونو خوشمزه میکنه سیب زمینی و گشنیزه

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    من این غذا رو خوردم ،شکلش شبیه به فلافل هست ولی مزش کاملا متفاوته و خیلی خوشمزه هست

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • محمد

    نخوردم ولی باید خوشمزه باشه..حتما امتحانش میکنم

    ۲۱ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *