جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

کوفته شیرین

تاریخ بروزرسانی :
۳۱ شهریور ۱۳۹۳

کوفته شیرین از غذاهای محلی استان کرمانشاه است.

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
برنج ۲۰۰ گرم
نعنا خشک ۲۵ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
سرکه دو سوم لیوان
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۱ لیوان
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه:

برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده، شفته شود.

سپس پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید.

بعد نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را نیز اضافه کرده و با دست ورز دهید.

وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخم مرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

از مواد به اندازهٔ یک پرتقال برداشته و به شکل تخم مرغ فرم دهید، و کف ظرف بچینید.

در ظرفی مناسب، سرکه را با آب، ۲ قاشق روغن و شکر ترکیب نمایید، روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود.

سپس سُس آماده شده را روی کوفته‌ها بریزید.

با حرارت ملایم حدوداً یک ساعت زمان لازم است تا کوفته‌ها کاملا مغز پخت شوند.

کوفته شیرین کوفته شیرین

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد