رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۸ اسفند ۱۴۰۰

که لانه نان مغز دار پاوه

اشتراک گذاری

که لانه ” یکی از غذاهای محلی کرمانشاه بخصوص شهرستان پاوه است که با آغاز فصل بهار در سفره مردم کرد قرار می گیرد. که لانه نان مغز دار پاوه خوشمزه و بسیار ساده فقط با استفاده از مقداری “ پیازچه “ یا ” پیچک ” و نان پخته شده بر روی ” ساج “ مخصوص درست می شود.درست کردن این غذا اغلب به صورت خانگی و در میهمانی های فامیلی رواج دارد که معمولاً آن را با روغن حیوانی و یا کره چرب می کنند و همراه با دوغ مصرف می کنند.

که لانه

موادلازم

پیچک یا پیازجه ۲کیلوگرم
آرد ۳ کیلو
روغن حیوانی یا کره به مقدار لازم (برای چرب کردن)
آب به مقدار لارم
نمک

طرز تهیه

پیچک یا پیازجه را خورد کرده مقداری نمک به پیچک خوردشده میپاشیم .ارد را خمیر کرده و در جای گرمی قرار میدهیم تاوربیاید.خمیر را چونه های ۱۵۰الی ۲۰۰ گرمی گرفته وآنرا پهن نموده تابه اندازه کافی پهن و نازک شود و بعد به مقدار یک کاسه ماست خوری از پیچک یا پیازچه خورد شده را دروسط خمیر پهن شده میگذاریم وبه اندازه ۱۵×۲۰ به صورت مستطیل خمیررا روی پیچک جمع میکنیم به صورتی که لبه های خمیر روی هم قرار بگیرد و ان روی ساج و یا داخل فر (البته روی ساج هم سنتی تر و هم خیلی بهتر میپرد) قرار میدهیم و بعد از اینکه یک طرف که لانه پخته شده کلانه را به روی دیگرش برمیگردانیم تا کاملا پخته شود.
بعد از مراحل بالا به مقدار لازم روغن حیوانی رادر ظرف بزرگی میریزیم وکه لانه های آماده را در داخل ظرف خرد نموده و باروغن خوب به هم میزنیم و دیگر این غذای لذیذ اماده صرف میباشد البته میشودروی ان شکر هم ریخت که این به خود فرد بستگی داردکه چگونه این غذا رو دوست داشته باشد.

که لانه 1 که لانه

که لانه 2 که لانه

که لانه 3 که لانه

که لانه که لانه

           
 

نظر کاربران :

  • کامران فاضلی

    این غذا مخصوص جای خاصی نیست. ولی استفادش تو پاوه و کردستان بیشتره.

    ۱۸ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *