رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۳ مرداد ۱۳۹۳

چنگال

اشتراک گذاری

غذای محلی و سنتی کرمانشاه

مواد لازم :

_ نان ساجی (یک نوع نان محلی کرمانشاه )

_ روغن حیوانی

_ شکر یا شهد

_ زعفران دم کرده

طرز تهیه :

این بار میخواهم یکی از غذاهای محلی کرمانشاه را به شما معرفی کنم .

نان ساجی که یک نوع نان محلی و روستایی است که در شهر هم در تعداد کمی از نانواییها پخته میشود برای این غذا مورد استفاده قرار می گیرد.

نان با قیچی یا با دست به قطعات کوچک بریده میشود و روغن حیوانی را گرم کرده و به همراه شکر یا شهد و زعفران دم کرده مخلوط می کنند و به عنوان صبحانه یا میان وعده مصرف میشود . عطر نان محلی و روغن حیوانی این غذا را معطر و خوشمزه می کند ولی متاسفانه این روزها که فعالیت بدنی کم شده بهتر است افراد ورزشکار و جوان از این غذا و آنهم با فاصله زمانی طولانی مصرف کنند چون روعن حیوانی جزء روغنهای اشباع شده میباشد .

_online چنگال

 

منبع : آشپزی رنگین

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *