جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

پوکورا خوزستان

تاریخ بروزرسانی :
۲ مرداد ۱۳۹۳

پوکورا نام یک نوع کوکوی خوزستانی است و یکی از چندین غذای سنتی خوزستانی‌ها را تشکیل می‌دهد.

پوکورا پوکورا خوزستان

مواد لازم

آرد نخود خام: ۲۰۰ گرم

تره خرد کرده: یک فنجان

آب ولرم: یک استکان

تخم‌مرغ: ۲ عدد

زعفران سائیده آب کرده: یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز پودر شده: نصف قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل و ادویه: به قدر دلخواه

طرز تهیه:

* آرد نخود و آب ولرم را مخلوط و با چنگال آن را به هم بزنید.

* زعفران حل شده و تره خرد شده را هم اضافه کنید.

*سپس تخم مرغ‌ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه‌ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.

* بعد از داغ شدن روغن در ماهیتابه، مواد مخلوط شده کوکو را با قاشق کم کم برداشته و در روغن سرخ کنید یا اینکه می‌توان، تمام مواد را یکباره در ماهیتابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. سپس آن را در دیس چیده و با سس گوجه فرنگی آن را سرو کنید.

* در صورت تمایل می‌توانید، مقدار فلفل را بیشتر کنید.

نکات تغذیه‌ای:

دوستان عزیز، درخواص آرد نخود ، آنچه بسیار قابل توجه است، محتوای پتاسیم بالای آن است. هر ۱۰۰ گرم آن ۸۰۰ میلی‌گرم پتاسیم دارد. حتماً می‌دانید هر چه پتاسیم غذا نسبت به سدیم آن بیشتر باشد، در کاهش فشار خون مؤثر است. بنابراین افرادی که مبتلا به فشار خون بالا هستند، این غذا را کم نمک تهیه کنند که غذای مناسبی برای آنها خواهد بود. آرد نخود حاوی مقدار قابل توجهی از ویتامینهای B1 وB2 است و میزان آهن موجود در آن نیز قابل توجه است.

 

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • کامران فاضلی

    در اصل به دلیل ارتباط جنوب با هند در گذشته منتقل شده نه فقط خوزستان بلکه هرمزگان و بوشهر هم دارن

    ۱۸ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    اين غذاي ساده كه پايه اصلي آن آرد نخود است در سيستان با ترشي انبه و تمبر هندي سرو مي شود و طعم تندي دارد

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد