جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

پودینی کوسه یا سفره ماهی قشم

تاریخ بروزرسانی :
۱۷ آبان ۱۳۹۶

کوسه را قطعه‌ قطعه می‌کنیم و با پوست در آب نمک و زرد چوبه می‌ جوشانیم تا کاملاً پخته شود، بعد از پخته شدن پوست و استخوان آن به راحتی کنده می‌ شود، گوشت پخته شده را کاملاً له می‌ کنیم و آن را می‌ فشاریم تا آب آن گرفته شود و ماهی له شده خشک شود (این کار را برای برطرف شدن بوی کوسه ماهی حتماً باید انجام داد) بعد آن را با پیاز و سبزی (گشنیز و شوید و پیاز خرد شده) در روغن سرخ می‌ کنیم مقداری رب گوجه و لیمو عمانی خشک به آن اضافه می‌ کنیم در قابلمه می‌ گذاریم تا کاملاً پخته شود و آب آن بخار شود. این روش برای تهیه پودینی سفره ماهی هم استفاده شود.

این غذا یکی از غذا های پر طرافدار قشم است و در اکثر رستوران ها سرو می شود.

پودینی کوسه پودینی کوسه یا سفره ماهی قشم

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 2 میانگین: 1.5]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    خیلی خیلی خوشمزه س خیلیا میگن کوسه بوی بدی داره ولی داخل کلی ادویه میخوابنن این گوشتارو بعد درستش میکنن

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *