رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۵ مرداد ۱۳۹۳

پاکوره

اشتراک گذاری

پاکوره یکی از پیش غذا های بسیار خوشمزه میباشد که در جنوب و به خصوص آبادان طرفداران بسیاری دارد . امیدوارم که شما هم خوشتون بیاد .
مواد لازم:

آرد سفید : نصف لیوان

آرد نخود : یک لیوان
پیاز ریز شده: عدد بزرگ فل سبز تند ریز شده ۱ یا ۲ عدد

فلفل سبزتند ریز: ۱ تا ۲ عدد ( اگر دست نداشتید کمتر و یا از فلفل تند کمی البته اصلش همان فلفل سبز تند است )
گشنیز ریز خرد شده: یک چهارم لیوان
شوید ریزخرد شده: یک چهارم لیوان
تره فرنگی ریز خرد شده کمی
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم

آب : یک سوم لیوان

روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه:

– آرد سفید، آرد نخود، بیکینگ پودر، نمک، زردچوبه و آب را با هم مخلوط کنید.

– پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید.

– گشنیز، شوید و تره فرنگی ریز شده را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

– از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته و در ماهیتابه وقتی روغن داغ شد مایه رابریزیدداخل روغن تا سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.

– پاکوره را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی تند میل کنید.

سس پاکو
گوجه خرد شده = ۲ فنجان
آب لیمو = ۲ ق
سیر = ۲ حبه
جعفری خرد شده = ۱ ق
شکر قهوه ای = ۱ ق
سس فلفل تند = ۱ الی ۲/۱ ق چایخوری
– نمک = به میزان لازم
مطرز تهیه:تمامی مواد دستور را با هم مخلوط کرده روی حرارت ملایم می گذاریم و حدود ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا آب گوجه ها کاملاً گرفته شود و سس غلیظی به دست بیاید.

پاکوره پاکوره

           
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفیع

    این خوراکی یکی از غذاهای محلی جنوبه مثل سمبوسه و فلافل.در طعمهای تند و معمولی تهیه میشهو باید گرم میل کنید.
    فریب ظاهر به ریختش رو نخورید! خیلی خیلی خوشمزه است.

    ۱۸ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • سعیده نجاران

    این سایت برای من وکسانی که علاقمند به اشنایی مناطق مختلف ایران هستم خیلی عالیه ،امیدوارم اشنایی با کشورهای مختلف دنیا را هم تو سایتون جا بدهید با تشکر از شما

    ۸ آذر, ۱۳۹۳ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *