جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

هواری ( غذای بندر عباسی )

تاریخ بروزرسانی :
۴ مرداد ۱۳۹۳

مواد لازم :
▪ برنج‌: سه‌ پیمانه‌
▪ سیر: ۳ – ۲ حبه‌
▪ نمک‌: به‌ مقدار کافی‌
▪ فلفل‌ قرمز و ادویه‌: به‌ مقدار کافی‌
▪ ماهی‌ یا میگو: ۱۵۰ گرم‌
▪ آب‌: ۶ پیمانه‌
▪ پیاز متوسط خرد شده‌: ۱ عدد
▪ کره‌: ۵۰ گرم‌
طرز تهیه‌:
برنج‌ را از قبل‌ خیس‌ می‌کنیم‌، روغن‌ را در دیگ‌روی‌ آتش‌ ملایم‌ داغ‌ کرده‌ پیاز را در آن‌ تفت‌داده‌ تا طلائی‌ شود. سیر را ریز خرد کرده‌ بازردچوبه‌ به‌ پیاز اضافه‌ می‌کنیم‌ و کمی‌ آنها را چرخ‌می‌کنیم‌. ماهی‌ را اضافه‌ کرده‌ ادویه‌ و فلفل‌ رامی‌ریزیم‌ ماهی‌ را در پیاز تفت‌ می‌دهیم‌ تا آب‌ماهی‌ تمام‌ شود آب‌ را با نمک‌ اضافه‌ کرده‌ ومی‌گذاریم‌ به‌ جوش‌ بیاید وقتی‌ چند جوش‌ خوردبرنج‌ را اضافه‌ کرده‌ و پس‌ از آن‌ که‌ آب‌ هم‌ سطح‌برنج‌ شد برنج‌ را با کفگیر زیر و رو کرده‌ و کره‌ راکمی‌ آب‌ کرده‌ روی‌ برنج‌ می‌دهیم‌، زیر شعله‌ راکم‌ کرده‌ و زیر دیگ‌ را شعله‌ پخش‌ کن‌ و روی‌ آن‌را دم‌ کنی‌ می‌گذاریم‌ پس‌ از ۴۰ – ۳۰ دقیقه‌ پلوآماده‌ است‌. در صورت‌ تمایل‌ می‌توانید ۱ پیمانه‌گشنیز یا شوید ساطوری‌ شده‌ و ۱ پیمانه‌ لوبیا چشم‌بلبلی‌ یا عدس‌ را هم‌ به‌ هواری‌ اضافه‌ کنید.

هواری هواری ( غذای بندر عباسی )

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • رها مسعودی

    هواری شبیه همون دمپخته ما شیرازیاست .. فقط سیر بهش اضاف شده ک اونم بعضی وقتا ما میزنیم.

    ۴ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد