میگو پلو یکی از چندین غذای سنتی و محلی بوشهریهاست.
مواد لازم:
برنج
پیازسرخ شده
میگو تازه پاک شده
گشنیز باکمی شنبلیله و جعفری
فلفل سیاه یاقرمز
نمک و فلفل و زرد چوبه
طرز تهیه:
برنج را پخته و صاف میکنیم و کنار میگذاریم۰
* پیاز را در روغن سرخ میکنیم و زردچوبه را داخل پیاز سرخ شده میزنیم.
* میگو را پس از پاک کردن و شستن در مقداری نمک و زردچوبه کمی سرخ میکنیم و کنار میگذاریم.
* سبزیجات را شسته و خرد میکنیم در روغن قدری سرخ میکنیم
* تمام مواد را مخلوط کرده و با فلفل سیاه و یا قرمز خوب بهم میزنیم۰
* برنج را در قابلمه ریخته و لابه لای آن از مواد سرخ و مخلوط شده میریزیم و مقداری آ ب و روغن روی آن داده و دم میگذاریم۰
توضیحات:
نکته: شنبلیله باید نصف بقیه سبزیجات باشد. این غذا در تمامی استان بوشهر مصرف میشود.
نظر کاربران :
راز مزه فوق العاده این غذا رو خیلی ها نمیدونن و یا به شما نمیگن. چرا این غذا رو شما حتی با میگوی بندر گناوه هم که درست میکنید این طعم رو نداره؟ چون شما از میگوی درستی استفاده نمیکنید! باید میگوهای ریز رو برای این غذا انتخاب کنید. اونها طعم خاصی دارن و جالبه که ارزان تر هستن امتحان کنید تا لذتش رو ببرید.
این غذا رو خوزستانی ها هم درست می کنند واقعا عالیه فقط پودر تخم گشنیز هم اضافه می کنن
من این غذا رو تو برازجان خوردم البته نه از رستوران بلکه خانگی،اونقدر خوشمزه بود که هیچ وقت یادم نمیره