جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

لندو

تاریخ بروزرسانی :
۳۰ فروردین ۱۳۹۶

لندو در سیستان به عنوان میان وعده استفاده می شود به این دلیل نیز آن را نوعی خوراک به حساب می آورند . لندو به دلیل سبک بودن و انرژی زیاد که دلیل آن خرما و گندم آن می باشد می تواند خوراک خوبی برای مسافران و کسانی که کار می کنند محسوب شود.لندو همچنین یعنوان نوعی شیرینی هم برای میهمانان سیستانی به حساب آمده و تنقل آن مناسبت های مختلف می باشد . برای تهیه این نوع خوراک که گویند اسکندر برای عبور از دشتی از این غذا استفاده کرده است اول از همه هسته خرما را جدا کرده و در ظرفی که میخواهید غذا را آماده کنید به صورت نپخته بریزید.بعد از آماده کردن خرما نوبت گندم است که بعد از خوب برشته شدن، گرما گرم باید در خرما ریخته شود. کنجد را هم به همین صورت اضافه می کنیم.وقتی همه گندم ها و کنجد ها به خرما اضافه شد مواد را با هم مخلوط کرده و زیر بار سنگین میگذاریم تا بهم خوب بچسبند و سفت شوند.بعد از ۱۲ الی ۱۳ ساعت از زیر بار برداشته و به شکل دلخواه در آورده و میل نمایید.

96 لندو

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *